Cea mai mare durere a vieții sale a fost aceea că nu poate să facă un copil – este lucrul pe care toată lumea îl cunoaște despre Teo Trandafir, căci vedeta Kanal D a avut puterea să-și asume în repetate rânduri atât lucrurile bune din viață, cât și pe cele mai puțin bune, scrie cancan.ro.

Pentru că nu a putut deveni mamă în mod natural, Teo Trandafir a adoptat-o pe Maia, iar de atunci, cele două sunt de nedespărțit. Deși i-a spus de multe ori fiicei sale că a fost adoptată, Teo Trandafir simte că aceasta a fost dintotdeauna copilul său biologic și o iubește extrem de mult.

Mai mult, vedeta s-a străduit mereu să o facă pe Maia o femeie puternică și i-a insuflat demnitatea de a ajunge singură pe picioarele ei.

Potrivit sursei citate, la un moment dat, Teo a făcut un anunț care a șocat pe toată lumea. Prezentatoarea a menționat că Maia, de fapt, nu a fost adoptată, ci a fost doar foarte mulți ani așteptată, dovada că vedeta o consideră ca pe propriul său copil biologic pe fiica ei.

„L-am întrebat pe Dumnezeu dacă trebuie să fac pasul acesta, iar la scurt timp acesta mi-a răspuns și așa a apărut Maia”, a spus Teo.

Maia a devenit acum o adolescentă în toată regula și se vede că a avut de la cine să învețe aceste lucruri, căci Teo Trandafir i-a stat mereu alături și i-a fost aproape atunci când a trebuit să ia decizii.

Deși acum ceva timp Maia își dorea o carieră în televiziune, la fel ca mama ei, lucrurile s-au schimbat. Potrivit playtech.ro, fiica lui Teo Trandafir s-a convins de faptul că este foarte grea viața în televiziune, așa că a renunțat la acest vis.