Evenimentul Zilei > Actualitate > Telefonul fix Vodafone are semnal
Telefonul fix Vodafone are semnal

Telefonul fix Vodafone are semnal

Noul serviciu lansat de operator va acoperi 87% din teritoriul Romaniei, in care locuieste 97% din populatia tarii.

Vodafone Romania si-a lansat ieri oficial serviciul de telefonie fixa, bazat pe aria de acoperire GSM a companiei. Exista patru abonamente cu preturi, ce includ TVA, cuprinse intre 4,76 si 11,9 dolari.

Cel mai ieftin produs este Vodafone Acasa, iar cele mai scumpe sunt Vodafone Acasa 150+ si Vodafone Acasa Ore Favorite. Clientii care se aboneaza pana pe 2 septembrie 2007 vor beneficia de minute gratuite catre reteaua mobila Vodafone, timp de 6 luni pe an.

Astfel, Vodafone Acasa promotional include 20 de minute gratuite pe luna, Vodafone Acasa 75+, 75 de minute, Vodafone Acasa 150+, 150 de minute, iar Vodafone Acasa Ore Favorite tot 150 de minute. Cei care vor incheia un abonament de mobil si unul de fix de la Vodafone vor primi o factura lunara unica pentru ambele servicii.

La abonamentul ieftin platesti telefonul

Telefonul pus la dispozitia abonatilor la telefonia fixa Vodafone este modelul Sagem MyH10. Acesta functioneaza pe baza unei cartele SIM pe care este facut abonamentul, dispune de sonerii polifonice, jocuri si permite trimiterea de SMS-uri.

Aparatul nu functioneaza decat in raza adresei pe care este incheiat abonamentul (numita „Acasa”), care poate fi de maximum 1.000 de metri.

El este oferit gratuit pentru orice tip de abonament, cu exceptia celui de 4 dolari. In acest caz telefonul este achizitionat la abonamentele pe un an, cu 6 dolari. Terminalul este disponibil si fara abonament in magazinele Vodafone, la pretul de 59 de dolari.

Serviciul Vodafone Acasa acopera 87% din teritoriul Romaniei, in care locuieste 97% din populatia tarii, conform studiilor facute de companie.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.