Rezultatul? Copilul de 2 ani moare.

O poveste care soseşte din Brazilia, unde micuţul Joao Miguel Alves, care suferea de artrofie musculară, a pierdut bătălia pe care o purta şi a murit. Tatăl denaturat, Mateus Henrique Leroy Alves , a fost arestat.

După ce copilul a fost diagnosticat cu boala respectivă, Mateus şi soţia sa Karine Rodrigues, au lansat o campanie de strângere de fonduri pentru micuţul Joao: o doză din medicamentul administrat costa mai mult de 80.000 de euro şi guvernul a fost de acord să plătească doar primele trei administrări. Banii adunaţi erau mulţi, 230.000 de euro, după un lung maraton de acţiuni de binefacere.

Tratamentele lui Joao au început anul trecut în august: banii adunaţi erau depuşi în 4 conturi bancare. Dar în luna mai care a trecut, bărbatul de 37 de ani a început să scoată sume mari de bani: când Karine şi-a dat seama şi după de Mateus şi-a abandonat soţia şi copilul mutându-se într-un hotel, l-a denunţat.

Bărbatul a petrecut mai multe săptămâni într-un hotel în compania prostituatelor

Acesta  cheltuind aproape 150.000 de euro în haine, ceasuri, alcool şi droguri: când a fost arestat, însă, a afirmat că a fost victima unei stoarceri de bani din partea criminalităţii organizate. Cercetările vor stabili cu siguranţă dacă bărbatul e cu adevărat o victimă sau poate căzând pradă disperării din pricina fiul său, s-a hotărât să aleagă calea pierzaniei, titrează Leggo.