Arătându-şi susţinerea faţa de fostul Secretar General al Guvernului, Ilie Bolojan, favorit în cursa primăria municipiului Oradea, Tăriceanu a povestit simpatizanţilor liberali că i-a vorbit lui Bolojan despre "o problemă care îl apasă de mult"- RAAPPS.

"Acolo este un grup de şacali imobiliari care vânează imobilele regiei, în frunte cu blonda de la PD, Elena Udrea, cea care a făcut numeroase servicii preşedintelui, şi un grup de profitori, oameni care spun astăzi că sunt capitalişti şi democraţi, dar care vor să trăiască cu aceleaşi beneficii din perioada comunistă, să stea în vile pe chirii modice>”, a spus Tăriceanu. (Adriana Dărăban)

PD-L, "partidul bordurilor şi al pavelelor"

Şeful Executivului şi-a continuat atacurile, afirmând că Partidul Democrat-Liberal a deturnat fonduri publice înspre propria clientelă.

"PDL îşi foloseşte poziţiile din administraţie pentru a-şi hrăni clientela politică şi acest lucru l-a făcut pe scară largă şi în Oradea. În loc să folosească banii publici pentru comunitate, au folosit banii publici ca să ajungă în buzunarele lor şi ale clientelei politice", a afirmat Tăriceanu.

Premierul, cetăţean de onoare la Aleşd

Călin Popescu-Tăriceanu a primit astăzi titlul de "cetăţean de onoare" al oraşului Aleşd, din partea primarului localităţii, Zeno Ţipţer.

Primarul, candidat pentru un nou mandat, i-a înmânat prim-ministrului un document şi o plachetã. Premierul l-a felicitat, în schimb, pentru realizãrile sale.

De asemenea, au devenit cetăţeni de onoare ai Aşledului şi preşedintele filialei PNL Bihor, deputatul Cornel Popa, şi secretarului de stat în Ministerul Mediului, Lucia Varga.