Tamara Buciuceanu, interviu după 20 de ani

Tamara Buciuceanu, interviu după 20 de ani

O prezenţă constantă pe micul ecran, actriţa a refuzat nenumărate invitaţii în emisiuni; motivaţia: nu-i plac duduile cu şnur în fund.

Invitata emisiunii "Nemuritorii", difuzată sâmbătă, de la ora 23.15 pe B1 TV este marea actriţă Tamara Buciuceanu. După nu mai puţin de 20 de ani în care a refuzat apariţii în emisiuni de televiziune, astăzi ea oferă în exclusivitate un interviu pentru "Nemuritorii". Pentru a o avea în emisiune, Liana Tatos, producătorul executiv, nu a slăbit-o o jumătate de an cu rugăminţile.

Despre experienţa pe care a trăit-o filmând pentru emisiune, Liana Tatos a povestit: "Este, categoric, un eveniment în viaţa oricărui jurnalist. Dacă e tânăr, înseamnă că ori e foarte deştept, ori i-a pus Dumnezeu mâna-n cap. Tamara Buciuceanu, neapărat şi Botez, pentru că doctorul Botez a fost un soţ de excepţie, este selectivă. O ştiţi guralivă, «Toamna bobocilor», analfabeta tiranică, «Alo, aterizează străbunica », autoritară în Madam Isoscel, «profa de mate» neiertătoare din seria «Liceenilor », curioasă, băgăcioasă, intrigantă în «Cuibul de viespi», ei bine, fiecare rol a fost construit cu grijă, ascunzând, de fapt, adevărata faţă a Tamarei Buciuceanu. Tamara Buciuceanu nu acceptă orice invitaţie, Tamara Buciuceanu nu vorbeşte oricum, cu oricine şi despre orice. Tamara Buciuceanu nu te refuză direct, se preface a fi ocupată sau bolnavă, pentru că e prea elegantă pentru a spune brutal «NU», dar până nu e convinsă că este o invitaţie necompromiţătoare pentru imaginea cu care şi-a obişnuit publicul, este de neurnit", spune Tatos.

A refuzat machiajul

Ne puteți urmări și pe Google News

"«Doamna Tama», cum îi spuneau şi îi spun şi astăzi liceenii de acum 25 de ani este, în primul rând extrem de punctuală. Nu a venit nici la zece şi cinci, nici la zece fară cinci, ci la zece punct, şi să ştiţi că a circulat prin acelaşi oraş aglomerat care, de multe ori, ne este nouă scuză pentru neseriozitate. A refuzat machiajul («Ei, hai, un pic de pudră, acolo, dar atât! Nu-mi ascund vârsta, am 82 de ani»). (...) Mulţumită de libertatea de a spune orice, fără scenariu şi fără text, a vorbit mai mult despre cei dragi, artişti la fel de faimoşi ca şi ea, dar despre care puţină lume ştie că îi sunt rude apropiate: cântăreaţa de operă Iulia Buciuceanu, actorii George Constantin (cumnat), Mihai Constantin (nepot) şi Mihnea, strănepotul de 11 ani, deja prezent pe scena Naţionalului bucureştean", a relatat Tatos.