"Supermeciul" Kliciko - Solis, un fiasco

"Supermeciul" Kliciko - Solis, un fiasco

"Supermeciul" dintre ucraineanul Vitali Kliciko şi cubanezul Odlanier Solis s-a încheiat în mai puţin de o repriză. Meciul a fost întrerupt după ce Solis s-a accidentat la un picior! Kliciko a fost declarat învingător.

Pregătiri, reclamă, promouri, 20.000 de bilete vândute, celebrul announcer Michael Buffer adus pe bani grei din America, acestea au fost câteva din ingredientele pentru meciul dintre ucraineanul Vitali Kliciko şi cubanezul Odlanier Solis, un meci în care cel mai mare dintre fraţii Kliciko îşi punea la bătaie centura WBC a greilor.

Intrarea în ringul de la "Lanxess-Arena" din Koln a celor doi pugilişti a ţinut şi ea minute bune. Meciul nu a durat însă nici măcar o repriză.

Cubanezul Solis, 30 de ani, neînvins până la ora acestei partide, s-a accidentat la picior în timpul unui atac asupra lui Kliciko.

Ne puteți urmări și pe Google News

Vitali a fost declarat învingător pentru că arbitrul de ring, Jose Guadalupe Garcia, a apucat să-l numere pe cubanez, deşi acesta nu căzuse din lovitură.

Cei 20.000 de spectatori au huiduit şi au fluierat copios un "supermeci" care a durat câteva zeci de secunde. Sponsorii au pierdut şi ei, în timpul meciului Kliciko vs. Solis nefiind difuzată nici măcar o secundă de publicitate!

Vitali Kliciko, 39 de ani, îşi apără astfel pentru a şasea oară titlul mondial WBC la categoria grea, recucerit în octombrie 2008 după o luptă cu nigerianul Samuel Peter.