Evenimentul Zilei > International > ”Sunteți tatăl Prințului Harry?”. Chipeșul amant al Prințesei Diana care seamănă izbitor cu băiatul cel mic al Prințului Charles a fost întrebat direct și a răspus fără ezitare
”Sunteți tatăl Prințului Harry?”. Chipeșul amant al Prințesei Diana care seamănă izbitor cu băiatul cel mic al Prințului Charles a fost întrebat direct și a răspus fără ezitare

”Sunteți tatăl Prințului Harry?”. Chipeșul amant al Prințesei Diana care seamănă izbitor cu băiatul cel mic al Prințului Charles a fost întrebat direct și a răspus fără ezitare

James Hewitt, fostul amant secret al prințesei Diana, mama Prinților William și Harry, al doilea, respectiv, al cincilea în ordinea succesiunii la tronul Marii Britanii, a vorbit deschis despre această poveste de dragoste adulterină petrecută în urmă cu trei decenii.

În cadrul interviului pentru emisiunea Sunday Night a Australian Channel Seven, (încă) chipeșul Hewitt, ofițer de cavalerie și fost jucător de polo, a fost întrebat direct dacă este tatăl prințului Harry, cum se speculează de mai multă vreme.

”Nu, nu sunt”, a replicat simplu și elegant Hewitt, acum în vârstă de 58 de ani.

El spune că zvonurile pe această temă au persistat atâția ani doar pentru că ziarele cu acest subiect pe prima pagină se vindeau ca pâinea caldă. ”Cred că cel mai greu a fost pentru el, bietul băiat”, a mai spus Hewitt.

Daily Mail scrie că, de altfel, și Paul Burrell, fostul majordom al regretatei prințese, respinsese categoric posibilitatea ca Hewitt să fie tatăl lui Harry din simplul motiv că Diana l-a cunoscut când Harry avea deja doi ani.

Relația Prințesei Diana cu James Hewitt a început prin 1986, la scurt timp după ce l-a cunoscut și i-a cerut să-i fie instructor de echitație. Era în perioada în care prințesa sufera enorm pentru că soțul său, prințul Charles, părea că s-a reîntors la celebra sa iubită din tinerețe, Camilla Parker-Bowles (cu care, de altfel, prințul Charles s-a și căsătorit după moartea prințesei Diana).

”Era înconjurată de o aură specială”, spune Hewitt referindu-se la fosta sa iubită pe care ar fi vrut s-o salveze de lumina reflectorelor. Relația lor s-a rupt după cinci ani, din momentul în care presa a aflat despre ea și a făcut-o publică.

”Nu, nu regretat că am întâlnit-o sau că m-am îndrăgostit de ea. Regret anumite lucruri pe care le-a provocat această relație, dar că am întâlnit-o, în niciun caz. Era o femeie de care te puteai îndrăgosti cu foarte mare ușurință. Și sper să fiu iertat pentru asta”, a conchis Hewitt.

 

Publicat in categoriile: International
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: