Evenimentul Zilei > Actualitate > PUȘCĂRIE PE VIAȚĂ. Mogulul care a OMORÂT un om își va petrece restul zilelor după gratii
PUȘCĂRIE PE VIAȚĂ. Mogulul care a OMORÂT un om își va petrece restul zilelor după gratii

PUȘCĂRIE PE VIAȚĂ. Mogulul care a OMORÂT un om își va petrece restul zilelor după gratii

Celebrul producător de muzică hip-hop Suge Knight, fondatorul casei de discuri Death Row Records, riscă pedeapsa cu închisoare pe viaţă după ce a omorât un om şi a rănit un altul, joi, în timp ce se afla la volanul maşinii sale.

Mogulul hip-hop a fost pus luni sub acuzare pentru crimă după ce şi-a omorât un prieten după o altercaţie pe platourile de filmare. El mai este acuzat și de tentativă de crimă cu premeditare şi fugă de la locul incidentului.

Suge Knight susţine că a fost chemat de prietenul său, Terry Carter, pe platourile de filmare pentru a face un promo la documentarul "Straight Outta Compton". Carter ar fi intermediat o întâlnire între Suge şi Dr. Dre, pentru ca aceştia să se împace după ce s-au certat pe seama parteneriatului pe care-l aveau în Death Row Records.

El a mai povestit că atunci când a ajuns cu maşina la platourile de filmare a fost atacat de 4 oameni înainte să poată să coboare de la volan. Suge Knight a încercat să fugă şi l-a lovit pe Terry Carter, a trecut peste el cu maşina şi l-a omorât. De asemenea, în incident a mai fost rănit un adversar de-al său din lumea hip-hop, Cle "Bone" Sloan, care a supravieţuit.

Avocaţii lui Suge Knight au precizat că acesta se afla la volanul unei camionete şi că nu şi-a dat seama că a trecut peste doi oameni pentru că se temea pentru viaţa sa şi încerca să scape.

Dacă va fi găsit vinovat de crimă, Suge Knight, 49 de ani, riscă pedeapsa cu închisoare pe viaţă, notează Agerpres.