Evenimentul Zilei > Actualitate > Stoican l-a bătut pe Lippi!
Stoican l-a bătut pe Lippi!

Stoican l-a bătut pe Lippi!

Dinamo a câștigat amicalul cu Guangzhou Evergrande, formația pregătită de antrenorul care i-a adus Italiei titlul mondial în 2006.

Dinamo a obținut cea de-a doua victorie în acest an. „Câinii roșii” au câștigat cu scorul de 2-0 partida amicală disputată luni după-amiază, în Spania, cu formația chineză Guangzhou Evergrande. Adversara dinamoviștilor este deținătoarea en titre a Ligii Campionilor Asiei și e antrenată de celebrul italian Marcello Lippi, campion mondial cu naționala Italiei în 2006!
Elevii lui Flavius Stoican și-au asigurat victoria încă din primul sfert de oră al meciului. Țucudean a dechis scorul încă de la prima fază a partidei și tot el a marcat și golul doi în minutul 15, cu o lovitură de cap din centru careului.
Flavius Stoican, antrenorul echipei Dinamo, a început jocul cu următoarea formulă: Naumovski – Bărboianu, Thicot, Asanovici, Grecu – V. Lazăr, Cioinac, C. Munteanu, C. Matei – Velici, Ţucudean. Pe parcurs, au mai intrat Bilinski, Diakhate, Elton, Rus, Buia, A. Radu, Boubacar, Cherchez, Nedelcearu, Kraus și Samoilă.
Dinamo a mai câștigat în acest an partida amicală disputată în fața polonezilor de la Korona Kielce, scor 2-1.