Stelian Fuia: Rela Ştefănescu a lucrat cu mai mulţi miniştrii liberali, inclusiv cu Ilie Sârbu

Stelian Fuia: Rela Ştefănescu a lucrat cu mai mulţi miniştrii liberali, inclusiv cu Ilie Sârbu

Fostul ministru al Agriculturii, democrat-liberalul Stelian Fuia, a susţinut că directoarea din ministerul Agriculturii, Rela Ştefănescu, care ar fi trimis la Tribunalul Bucureşti, ca probă, o expertiză în dosarul privatizării ICA, în care este implicat şi preşedintele de onoare al PC, Dan Voiculescu, nu este membru al PDL. Fuia a mai spus că Ştefănescu a lucrat cu mai mulţi miniştri liberali, dar şi cu Ilie Sârbu, socrul lui Victor Ponta.

"Doamna Rela Ştefănescu nu este şi nu a fost membră a PDL. A venit la minister, cu ani în urmă, de la Ministerul Administraţiei, unde a lucrat cu ministrul Paul Dobre. A lucrat în Ministerul Agriculturii cu mai mulţi miniştri liberali, începând cu Dan Motreanu, Dacian Cioloş, inclusiv cu Ilie Sîrbu. PDL nu are nici o legătură cu tot ce s-a zis azi de la tribuna Guvernului. Premierul Ponta a ridicat minciuna la rang de politică de stat. Dacă ar dori să vorbească despre Ministerul Agriculturii ar trebui să vorbească în primul rând despre preţul la pâine, care creşte continuu şi va creşte până la finele anului, sau despre subvenţiile în agricultură, care sunt puse în mare risc prin abordarea avută faţă de statul de drept, astfel încât, fiecare fermier român riscă să piardă 130 euro pe hectar în anul viitor", a spus fostul ministru.

Democrat-liberalul a adăugat că ministrul Agriculturii, Daniel Constantin (PC), este "un om dator vândut lui Voiculescu".

"Domnul Ponta nu a explicat încă de ce l-a numit ministru al Agriculturii pe Daniel Constantin, un om încă dator vândut domnului Voiculescu. Îi cerem domnului Ponta să spună public dacă nu crede că este o incompatibilitate între un ministru dator unei persoane care se află în proces cu ministerul pe care îl conduce. Îi cerem, de asemenea, domnului Constantin să ne spună care este starea la zi a datoriei sale către domnul Voiculescu", a mai spus Fuia.

Ne puteți urmări și pe Google News

Premierul Victor Ponta a anunţat, astăzi, de la Guvern, că ministrul Agriculturii, Daniel Constantin, ar fi stopat o acţiune care ar fi fost pusă la cale de Traian Băsescu şi PDL cu scopul a discredita Executivul în campania electorală.