"Steaua va avea antrenor român"

"Steaua va avea antrenor român"

Finanţatorul Stelei, Gigi Becali, a declarat că Dorinel Munteanu, actualul tehnician al formaţiei de ligă secundă "U" Cluj, are 80% şanse să fie noul antrenor al Stelei, după demisia lui Marius Lăcătuş. Având în vedere că regulamentul interzice unui tehnician să antreneze două echipe de Liga 1 în acelaşi sezon, Becali s-ar putea orienta la nume ca Lucescu, Boloni, Olăroiu, Ienei, Piţurcă sau la antrenori din ligile secunde, cum este cazul lui Munteanu.

După un meci demonstrativ jucat de "U" Cluj la Cugir, Dorinel Munteanu le-a promis jucătorilor clujeni că nu va părăsi echipa pentru a prelua Steaua. Anunţul a fost "dublat" şi de directorul executiv al "U" Cluj, Ioan Mărginean, care a declarat pentru Prosport că Munteanu l-a asigurat că nu va pleca de la echipa cu care are contract până în 2010. Într-o intervenţie la RTV, Becali a declarat că viitorul tehnician al Stelei va fi cu siguranţă român.

Patronul Stelei nu a anunţat numele celui de-al doilea antrenor la care s-a gândit, dar a precizat că acesta nu este Ioan Andone. "Andone e dinamovist, nu vine la Steaua", a spus Becali.

Becali a completat că îi pare rău de omul, nu de antrenorul Marius Lăcătuş şi că a luat decizia de a-l contacta pe Munteanu după discuţii cu jucătorii stelişti şi Lăcătuş. Olăroiu n-a fost de găsit O altă variantă luată în calcul de finanţatorul Gigi Becali pentru banca tehnică a echipei "roş-albastre" este şi Cosmin Olăroiu, însă acesta nu a putut fi contactat. Tehnicianul pregăteşte formaţia Al-Hilal, din Arabia Saudită.

Ne puteți urmări și pe Google News

"Am vrut să discut şi cu Oli, dar n-am putut să dau de el. E mai greu de găsit de acolo", a declarat Gigi Becali pentru sport.ro.

Ştire actualizată la ora 18:15

Citiţi şi:

Lăcătuş, cu bune şi rele

Află ce crede Emeric Ienei despre demisia lui Lăcătuş Lăcătuş pleacă de la Steaua!

Steaua, executată de Lyon

Rezultatele înregistrate aseară în Liga Campionilor Steaua-Lyon, aproape de "fotbalul total"