După un meci demonstrativ jucat de "U" Cluj la Cugir, Dorinel Munteanu le-a promis jucătorilor clujeni că nu va părăsi echipa pentru a prelua Steaua. Anunţul a fost "dublat" şi de directorul executiv al "U" Cluj, Ioan Mărginean, care a declarat pentru Prosport că Munteanu l-a asigurat că nu va pleca de la echipa cu care are contract până în 2010.

Într-o intervenţie la RTV, Becali a declarat că viitorul tehnician al Stelei va fi cu siguranţă român.

Patronul Stelei nu a anunţat numele celui de-al doilea antrenor la care s-a gândit, dar a precizat că acesta nu este Ioan Andone. "Andone e dinamovist, nu vine la Steaua", a spus Becali.

Becali a completat că îi pare rău de omul, nu de antrenorul Marius Lăcătuş şi că a luat decizia de a-l contacta pe Munteanu după discuţii cu jucătorii stelişti şi Lăcătuş.

Olăroiu n-a fost de găsit

O altă variantă luată în calcul de finanţatorul Gigi Becali pentru banca tehnică a echipei "roş-albastre" este şi Cosmin Olăroiu, însă acesta nu a putut fi contactat. Tehnicianul pregăteşte formaţia Al-Hilal, din Arabia Saudită.

"Am vrut să discut şi cu Oli, dar n-am putut să dau de el. E mai greu de găsit de acolo", a declarat Gigi Becali pentru sport.ro.

Ştire actualizată la ora 18:15

Citiţi şi:

Lăcătuş, cu bune şi rele

Află ce crede Emeric Ienei despre demisia lui Lăcătuş

Lăcătuş pleacă de la Steaua!

Steaua, executată de Lyon

Rezultatele înregistrate aseară în Liga Campionilor

Steaua-Lyon, aproape de "fotbalul total"