Echipa de fotbal Steaua Bucureşti a pierdut marţi seară amicalul cu formaţia germană FC Nurnebrg, primul meci al "roş-albaştrilor" în 2014. Jocul, disputat în cantonamentul de la Marbella, Spania, a fost la discreţia codaşei din 1.Bundesliga (penultimul loc, nicio victorie în 17 etape!). Steaua a marcat unicul gol prin ex-gălăţeanul Neagu, atunci când scorul era 4-0 pentru nemţi.
"Singurul lucru care mă deranjează este că am primit foarte multe goluri, pe greşeli personale. Trebuie să terminăm programul, nu avem de ales, avem primul meci oficial pe data de 14 februarie. De aceea am hotărât să fac două echipe, am şi improvizat din cauza absenţei lui Gardoş. Pe mine mă interesează în primul rând să ne pregătim foarte bine. Cu siguranţă la următoarele meciuri, jucătorii vor avea altă atitudine", a spus Laurenţiu Reghecampf, antrenorul Stelei, la Digi Sport.
"Contează şi amicalele"
Emeric Ienei, cel mai titrat tehnician din istoria Stelei, nu găseşte însă nicio o scuză pentru "dezastrul" din amicalul cu FC Nürnberg. "Steaua nu are voie să piardă atât de rău. E campioana României, nare voie să se prezinte atât de prost. Contează şi meciurile amicale, pentru moralul jucătorilor, dar în această partidă s-a văzut că steliştii au au putut mai mult", a zis Ienei.
A debutat Keşeru
Jucătorii Stelei s-au plâns că sunt obosiţi din pricina programului intens de pregătire. "Mergem direct în pat", a spus Iasmin Latovlevici, care a mărturisit că în această perioadă de acumulări programul e unul foarte dur. Atacantul Claudiu Keşeru, cel mai mediatizat transfer al Stelei, a fost titular marţi seară la Marbella. Keşeru nu s-a evidenţiat cu nimic! "Keşeru trebuie să demonstreze că nu a fost cumpărat degeaba de Steaua. În meciul cu Nürnberg nu prea l-am văzut", a spus Emeric Ienei, la Digi Sport.
Steaua va disputa următorul meci amical în această seară, de la ora 19.00 (în direct la Digi Sport 1), împotriva unei alte formaţii germane, Werder Bremen, locul 11 în 1.Bundesliga.

Te-ar putea interesa și: