Star flash: Stone, pieton

Star flash: Stone, pieton

Morcheeba, la B’Estival. Trupa britanica Morcheeba va concerta la B’Estival, eveniment care va avea loc in perioada 29 iunie-1 iulie, la Romexpo. Alti artisti internationali care au confirmat prezenta pe scena festivalului sunt: Marylin Manson, Reamonn, Faithless si Alice Cooper. Biletele costa 60 de lei (29 iunie), 75 de lei (30 iunie si 1 iulie), iar abonamentul pentru toate cele trei zile va costa 180 de lei. Pe site-ul myticket.ro s-au pus in vanzare abonamentele pentru cele trei zile ale B’Estivalului, precum si biletele VIP, la pretul de 300 de lei pe zi.

Jefuita la Milano. Cantareata Laura Stone a ramas fara automobilul sau, marca Ford, dupa ce doi hoti romani i l-au furat la Milano. „Mi-au furat masina marti noaptea, iar politia a reusit sa-i prinda chiar a doua zi. Carabinierii mi-au spus ca hotii sunt romani, iar masina a fost grav avariata, pentru ca acestia au avut un accident”, a declarat cantareata. Miercuri seara, tot la Milano, fostul fotbalist Christian Vieri a fost jefuit in plina strada, iar hotii i-au furat un ceas in valoare de 16.000 de euro, potrivit „Corriere della Sera”. „Nu au fost prinsi, deocamdata, asa ca nu se stie daca cei care l-au jefuit pe Bobo Vieri sunt romani. Cert este ca Milano e un oras din ce in ce mai periculos”, a mai spus Laura Stone.

„Tornero”, in Grecia. Mihai Traistariu va sustine un recital la finala Eurovision Grecia din 28 februarie, unde, in calitate de invitati, vor mai participa DJ Bobo si Anna Vissi. Mihai Traistariu a fost invitat de organizatorii selectiei deoarece piesa „Tornero” a fost unul din hiturile anului 2006 in Grecia. DJ Bobo, invitat si el la finala elena, reprezinta, anul acesta, Elvetia la concursul de la Helsinki.

Ne puteți urmări și pe Google News