Star flash: Catrinel se intoarce

Star flash: Catrinel se intoarce

Inapoi in tara.

Catrinel Menghia revine la ID Sarrieri pentru a realiza un nou catalog de lenjerie intima, editia toamna-iarna 2007-2008. Supermodelul a fost si in trecut imaginea companiei producatoare de lenjerie intima, iar ultimii ani si i-a petrecut in Italia, alaturi de sotul ei, Massimo Brambatti.

De curand, ea a fost vedeta unui pictorial din "Vogue Sposa", un supliment de rochii de mireasa al celebrei reviste "Vogue". Catrinel planuise o revenire in tara chiar de Sarbatori, dar moartea socrului sau a dus la anularea tuturor planurilor.

Potrivit vedeta.ro, sedinta foto e programata pentru saptamana viitoare si va dura doua zile. "Acest catalog va fi trimis catre toate boutique-urile din strainatate care vand produse Sarrieri, iar o parte din aceste poze vor ajunge si la revistele de moda din lume", a declarat Izabela Coman, cea care se va ocupa de aceasta sedinta foto.

Ne puteți urmări și pe Google News

Remember Laura Stoica. Primul "Best of" al Laurei Stoica, intitulat "Da, Doamne, cantec", a fost lansat marti, la mai putin de un an de la tragica moarte a cantaretei.

Discul a fost lansat la initiativa Fundatiei "Laura Stoica" (administrata de fratele si mama cantaretei), cuprinde cele mai indragite piese interpretate de Laura Stoica - "Un actor grabit", "Focul", "Da, Doamne, cantec", "Cartierul canta rock" si precede Festivalul National "Laura Stoica", eveniment care va avea loc in luna octombrie.

La lansarea albumului au fost prezenti prieteni ai Laurei, printre care Dan Teodorescu (Taxi), Eugen Mihaescu (Kripton) sau Berti Barbera.