Evenimentul ZileiActualitateSPECTACOL la Cluj. „Generația de Aur” a jucat împotriva Legendelor Barcelonei. Gică Hagi a evoluat la ambele echipe

SPECTACOL la Cluj. „Generația de Aur” a jucat împotriva Legendelor Barcelonei. Gică Hagi a evoluat la ambele echipe

SPECTACOL la Cluj. „Generația de Aur” a jucat împotriva Legendelor Barcelonei. Gică Hagi a evoluat la ambele echipe
„Generația de Aur” a României a întâlnit, sâmbătă, într-un meci demonstrativ, Barcelona, formată din foști mai fotbaliști ai catalanilor.

„Generația de Aur” a României a evoluat, sâmbătă, pe „Cluj Arena”, împotriva legendelor Barcelonei, iar la meci au asistat 25 de spectatori. Hagi, Popescu, Răducioiu și Sabău s-au aflat printre protagoniștii naționalei, iar de partea cealaltă au evoluat Nadal, Gabri sau Sonny Andersson. Scorul a fost 2-0 pentru spanioli, după autogolul lui Belodedici și reușita lui Hagi, care a evoluat și pentru „roș-albaștri”. „A fost o seară frumoasă, un public incredibil. Încă mai putem să alergăm la 50 și ceva de ani, dar atât. E bine că toți din România și-au adus aminte de noi. Mintea rămâne tânără. Am fost onorat să fiu iar în tricoul Barcelonei. Rămâne echipa mea de suflet, dar naționala e mai presus de orice”, a spus Hagi la final.


Accesează: