Spectacol grobian în Liga I. Porumboiu şi Gigi vs. CFR Cluj. Vasluiul ameninţă cu neprezentarea

Spectacol grobian în Liga I. Porumboiu şi Gigi vs. CFR Cluj. Vasluiul ameninţă cu neprezentarea

Spectacolul de prost gust continuă în fotbalul românesc. "Oamenii de fotbal", cei care au compromis în mare măsură competiţia internă îşi continuă războaiele dintre ei.

Adrian Porumboiu, patronul echipei FC Vaslui, şi Gigi Becali, patronul Stelei, îşi unesc forţele împotriva celor de la CFR Cluj. Meciul câştigat ieri de ardeleni în Liga I, 1-0 la Ploieşti cu Astra, a reprezentat scânteia care i-a făcut pe Porumboiu şi pe Becali să explodeze.

Europarlamentarul din fruntea Stelei a declanşat un atac incredibil la adresa echipei CFR Cluj şi a arbitrului meciului de la Ploieşti cu Astra, Ovidiu Haţegan.

Gigi Becali l-a numit pe Haţegan "nenorocit" si "o mare jogodie".

Ne puteți urmări și pe Google News

Porumboiu ameninţă că echipa sa, FC Vaslui, nu se va prezenta marţi la meciul cu Rapid, ultimul din Liga I în 2011.

"Nu este o competiţie serioasă. E o competiţie viciată din cap până în picioare de arbitri!

Mai bine retrag echipa din campionat, să ia CFR-ul campionatul! S-ar putea ca marţi să aveţi o surpriză şi să nu ne mai prezentăm la meciul cu Rapid", a declarat Porumboiu. Porumboiu şi Becali nu suflă însă vreo vorbă de meciul de la Târgu Mureş, FCM - Dinamo 0-1, la finalul căruia mureşenii au sărit la gâtul arbitrului Alexandru Tudor, pe care l-au acuzat că a tras până n-a mai putut cu liderul din Liga I.