Evenimentul Zilei > Actualitate > „Spaniolii s-au speriat de atmosfera de la Bucureşti”
„Spaniolii s-au speriat de atmosfera de la Bucureşti”

„Spaniolii s-au speriat de atmosfera de la Bucureşti”

Ionuţ Georgescu a povestit cum a trăit meciul-tur cu Granollers, câştigat la patru goluri diferenţă în Sala Polivalentă. „Am făcut performanţă cu o echipă cârpită”, a mai spus ploieşteanul.

Echipa de handbal masculin Steaua MFA Bucureşti este aproape de a se califica în ultimul act al Cupei Cupelor, după 32-28 în prima manşă a semifinalei cu spaniolii de la Fraikin BM Granollers. Returul se va juca duminică, la prânz, în Spania.

Evz.ro a stat de vorbă, la aproape 24 de ore de la finalul meciului cu Granollers, cu Ionuţ Georgescu (27 de ani), unul dintre liderii Stelei. Ploieşteanul recunoaşte că a fost plăcut surprins de atmosfera extraordinară creată duminică în Sala Polivalentă din Bucureşti.

EVZ: Ionuţ, cum ţi s-au părut spaniolii?
Ionuţ Georgescu:
Le-am studiat jocul, aşa că ştiam cu cine ne vom bate. Granollers e o echipă foarte bună. Cred că s-au speriat de atmosfera de la Polivalentă. Mă uitam la spanioli cum priveau tribunele şi apoi se uitau unul la altul. Nu le-a fost uşor, aşa cum nici nouă nu ne va fi la ei acasă, duminică. Cred că dacă vom avea un start aşa cum am avut în tur şi ne vom apăra bine, şansele noastre vor creşte.

Sunteţi mulţumiţi de ceea ce aţi făcut până acum?
Ţinând cont de problemele cu care ne-am confruntat în ultima vreme, cred că doar prezenţa în semifinale e o performanţă bună. Accederea în finala Cupei Cupelor ar însemna un vis şi, în plus, o palmă dată celor care n-au avut încredere în această echipă. A fost un an greu, cu o perioadă lungă în care nu ne-am primit banii. Domnul Cazacu (n.r. – Constantin Cazacu, principalul finanţator al echipei) a făcut eforturi uriaşe. Am făcut performanţă din ambiţie şi cu o echipă cârpită.

Mulţi jucători vor deveni, la finalul sezonului, liberi de contract.
Nu ştiu ce se va întâmpla. Eu, unul, am oferte şi din stăinătate, şi din ţară.

Tu unde ai vrea să joci?
Am evoluat un an în Spania. E greu şi pe-acolo. Nu mai sunt bani. În Germania ar fi bine, la fel şi în Franţa. M-au căutat mai mulţi impresari.

PERFORMANŢĂ

CSM Bucureşti a promovat

La meciul dintre Steaua şi Granollers au fost prezente şi câteva handbaliste de la CSM Bucureşti. Fetele veneau direct de la cheful care a marcat promovarea echipei în Liga Naţională.

„A fost o promovare relativ uşoară. Am cam defilat prin liga secundă, unde doar Ploieştiul ne-a mai creat ceva probleme. Avem o echipă cu o medie de vârstă de 21 de ani, care va face o figură frumoasă în prima ligă”, a declarat, pentru evz.ro, Vasile Mărgulescu, antrenorul echipei feminine CSM Bucureşti.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News