Evenimentul Zilei > Justitie > Şpaga la vicepreşedintele Curţii de Apel Timişoara: pe bacnote scria cu cerneală invizibilă „trafic de influenţă”
Şpaga la vicepreşedintele Curţii de Apel Timişoara: pe bacnote scria cu cerneală invizibilă „trafic de influenţă”

Şpaga la vicepreşedintele Curţii de Apel Timişoara: pe bacnote scria cu cerneală invizibilă „trafic de influenţă”

Cei 50.000 de euro au fost daţi de Iacob Chişirău în biroul notarial al soţiei judecătorului Nicoale Şerban. Bacnotele erau de 50 şi de 100 de euro.

Ramona, soția judecătorului Cătălin Nicolae Șerban, vicepreședintele Curții de Apel Timișoara, a primit șpaga în plic, sub formă de bancnote de 50 și 100 de euro. Fiecare dintre acestea a fost în prealabil inscripționată cu cerneală invizibilă, cu textul „trafic de influență”.
Așa cum au declarat oficialii DNA, judecătorul Șerban i-a cerut 60.000 de euro în luna februarie lui Iacob Chișărău, directorul Moldomin, mina intrată în insolvență la Moldova Nouă, în ideea că va putea influența favorabil soluționarea a două cauze civile, litigii comerciale. Potrivit unor surse apropiate anchetei DNA, cel puțin unul dintre dosarele la care se face referire a fost soluționat, astfel că plata recompensa acest lucru.

Publicat in categoriile: Justitie
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: