Soţul Lilianei Mincă rămâne în PC şi după plecarea soţiei

Soţul Lilianei Mincă rămâne în PC şi după plecarea soţiei

Ion Mincă, liderul organizaţiei judeţene a PC Constanţa spune că va rămâne mai departe în partidul din care soţia sa a plecat astăzi

"Chiar am fost sunat mai devreme de preşedintele PC Daniel Constantin căruia i-am explicat că voi rămâne în continuare în partid şi în fruntea organizaţiei judeţene a PC Constanţa, filială pe care am reactivat-o şi a adus rezultate frumoase în ultima perioadă. I-am spus însă că dacă ei consideră că trebuie să plec, o pot face pentru că eu, de când sunt în partid, nu le-am cerut nimic, niciodată, nicio funcţie, niciun privilegiu, aşa că nu am nimic de pierdut sau de câştigat", a declarat Ion Mincă pentru evz.ro.

Acesta a subliniat însă că înţelege decizia soţiei sale "având în vedere că, în ultimii trei ani, deşi a fost o activistă importantă a partidului, a fost lăsată pe margine, ea poate mult mai mult decât să fie trimisă la înaintare şi să combată în locul unui sau altuia".

Ion Mincă este liderul organizaţiei judeţene a PC Constanţa, consilier local municipal la Mangalia . El a fost desemnat recent de către prefectul de Constanţa Claudiu Palaz, ca viceprimar interimar al Mangaliei după ce primarul PSD Mihai Claudiu Tusac a fost eliberat din funcţie pentru incompatibilitate constatată de ANI. El nu şi-a putut prelua însă atribuţiile de viceprimar pentru că a fost împiedicat în mai multe rânduri de consilierii PSD şi PNL care au ignorat ordinul prefectului şi au ales alţi viceprimari, contestaţi pe rând, de prefect.

Ne puteți urmări și pe Google News