Evenimentul Zilei > International > Soția fostului președinte George Bush, Barbara Bush, a ajuns la spital cu simptome grave de pneumonie
Soția fostului președinte George Bush, Barbara Bush, a ajuns la spital cu simptome grave de pneumonie

Soția fostului președinte George Bush, Barbara Bush, a ajuns la spital cu simptome grave de pneumonie

După ce în urmă cu câteva zile, George H. W. Bush a fost internat într-un spital, acuzând probleme de respirație, soția sa, Barbara Bush, a fost internată de urgență. Ea a acuzat simptome de pneumonie.

Potrivit Daily Mail, soția fostului președinte George H.W. Bush,  a fost spitalizată de urgență. Barbara Bush, în vârstă de 91 de ani, a acuzat simptome de pneumonie, aceeași boală pe care a acuzat-o și George Bush Senios.

Un purtător de cuvânt a declarat că fostul președinte se află la terapie intensivă, dar vârsta înaintată (92 de ani) face ca tratamentul să meargă foarte greu.

Din informațiile prezentate de purtătorul de cuvânt, cei doi au fost duși la același spital de urgență și au fost internați la terapie intensivă.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.