Evenimentul Zilei > Actualitate > Sorin Oprescu a admis că a fost vot politic: „Sigur că are şi o componentă de vot negativ”
Sorin Oprescu a admis că a fost vot politic: „Sigur că are şi o componentă de vot negativ”

Sorin Oprescu a admis că a fost vot politic: „Sigur că are şi o componentă de vot negativ”

Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a spus că este necesar în acest moment să se accelereze schimbarea şi a spus că are în favoarea sa cinci argumente.

Oprescu a mai spus că este mândru de încrederea pe care i-au acordat-o bucureştenii. El a promis că va continua toate proiectele începute şi că va realiza noi proiecte pentru dezvoltarea Bucureştiului.
„Vă promit încă o dată că nu o să vă dezamăgesc", a mai spus Sorin Oprescu. Sunt mândru de încrederea pe care bucureştenii mi-o acordă, voi continua toate proiectele începute, voi iniţia multe altele noi", a spus Oprescu.
El le-a promis votanţilor săi că nu-i va dezamăgi şi şi-a luat angajamentul că va fi un primar pentru toţi bucureştenii, nu doar pentru cei care l-au votat.
Oprescu a spus că este necesar în acest moment să se accelereze schimbarea şi a spus că are în favoarea sa cinci argumente: voinţa bucureştenilor, dată de votul a peste 60% din aceştia; o majoritate stabilă în CGMB; un guvern care s-a angajat să-l susţină; echipa sa şi ambiţia sa personală de a face din Bucureşti o mare capitală europeană.
„E o onoare pentru mine să fiu primarul bucureştenilor. Vă garantez că voi rămâne independent, dependent doar de voi, de bucureştenii mei", a spus Oprescu. El a ţinut să mulţumească echipei sale şi a spus că nu a participat la dezbaterile din campanie deoarece a avut un proiect pe care l-a publicat şi pe care „nu l-au citit decât cei care s-au inspirat din el”.
Candidatul independent la Primăria Generală Sorin Oprescu a caracterizat campania electorală, imediat după aflarea estimărilor date de exit poll-uri, drept liniştită, dar şi-a exprimat şi unele nemulţumiri legate de programul unor contracandidaţi. Sorin Oprescu a admis că a fost şi un vot politic. „Sigur că are şi o componentă de vot negativ, vă asigur încă o dată că tot ceea ce era de făcut până acum şi mai mult decât atât va fi făcut”.