Sorin Cîmpeanu are o informaţie nouă despre redeschiderea şcolilor. Un detaliu mai lipseşte. Adică modificarea ordinului de ministru. Mai exact a scenariului de funcţionare a unităţilor de învăţământ.

Cîmpeanu susține decizia UMF Iași. Condițiile impuse de universitate nu discriminează studenții

„Scenariul de funcţionare a unităţii de învăţământ se actualizează săptămânal, după rata de infectare de vineri. Bucureştiul este acum la 1,06. Este foarte aproape de 1 la mie. Este posibil ca lunea viitoare să meargă la şcoală toţi elevii din Bucureşti.

Se va lua în calcul rata de infectare de vineri, 21 mai, dar vă spun ceva în premieră. Tocmai am avut discuţii cu ministrul Sănătăţii (n.r. – Ioana Mihăilă) şi mâine există posibilitatea să revedem articolul din ordinul de ministru şi eventual să renunţăm la impunerea zilei de vineri ca referinţă.

Sorin Cîmpeanu are o informaţie nouă despre redeschiderea şcolilor

În ce situații se va purta masca la școală. Schimbările care intră în vigoare de luni

Pierderile suferite de Educație, în timpul pandemiei, nu vor mai putea fi recuperate. Elevii, grav afectați

Astfel, modificând ordinul de ministru, ar fi posibil să permitem accesul elevilor inclusiv în localităţile în care rata de infectare va coborî sub 1 la mie. Am discutat cu ministrul Sănătăţii şi există înţelegere la nivelul ambelor ministere. Dacă se modifică decizia mâine, îndată ce se publică în Monitorul Oficial, va intra în vigoare modificarea zilei de referinţă.

Solicitarea vine din partea multor elevi care doresc să meargă la şcoală. În cursul zilei de mâine vom avea şedinţa. Ordinul de ministru este posibil să fie publicat încă de mâine seară (luni, 17 mai 2021)”, a declarat Sorin Cîmpeanu la Antena 3.

Sorin Cîmpeanu

Sorin Cîmpeanu, violonistul de pe Titanic

Studenții care nu se vaccinează vor intra în facultăți în combinezoane. Declarația șocantă a lui Sorin Cîmpeanu

Vlad Voiculescu și Sorin Cîmpeanu au căzut la pace. Ce se întâmplă cu elevii