„Nu știu alții cum sunt, însă pentru mine momentele de intimitate cu el, care nu sunt la fel de dese ca atunci când nu aveam copil, sunt foarte prețioase și frumoase, prin simplitatea lor. M-am gândit la toate fetele, miam imaginat că toate simțim cumva o declarație de dragoste, fie că e vorba despre fluturi în stomac, senzație de tăierea picioarelor sau de liniște deplină”, explică Sore.

Deși artista a făcut patinaj artistic de la vârsta de 8 ani, filmările la patinoar nu au fost deloc o misiune ușoară. „Filmam deja de 12 ore, am ajuns la patinoar la 12 noaptea și oboseala era la cote înalte. La un moment dat, după ce m-am încălzit și am repetat tot scenariul pentru partea de patinaj, am simțit un val de oboseală de mi se împleticeau la propriu picioarele, nu mai reușeam nici să tai gheață corect.

În copilărie, am făcut patinaj artistic și deși nu mai sunt la nivelul acela, mi-a făcut o deosebită plăcere să îmi amintesc câteva dintre lucrurile pe care știam să le fac și mă bucur că am reușit să filmez un videoclip astfel! Era o dorință ascunsă de mult timp”, povestește ea.