Sore Mihalache, nefericită în dragoste. Artista, despre idila cu Roman Miheţ

Sore Mihalache, nefericită în dragoste. Artista, despre idila cu Roman Miheţ Sursa foto: Instagram

După ce s-a despărţit de tatăl fetiţei ei, interpreta Sore Mihalache nu prea are noroc în dragoste. Aceasta a vorbit în premieră despre idila cu Răzvan Miheț, fostul soț al Oanei Matache, dar la timpul trecut.

Sore, artista la care nu-i prea merge în dragoste. După ce s-a despărţit de soţul ei, Mircea Julean, interpreta nu a reuşit să lege o relaţie stabilă.

Sore Mihalache, despre idila cu Răzvan Miheţ

Interpreta Sore a vorbit despre relaţia cu Răzvan Miheţ ca despre o aventură de scurtă durată.

„Nu prea e nimic de spus. Eram doi oameni singuri, care au ieșit la câteva întâlniri. Presei i-a plăcut să înflorească, dar mă așteptam”, a spus Sore.

Ne puteți urmări și pe Google News

În prezent, Răzvan Miheț are o nouă relație și a fost surprins alături de noua iubită. Oana Matache este într-o relație cu Radu Siffredi, care nu a fost acceptat din prima de mama artistei.

Răzvan Miheț are o nouă iubită. Sore și Oana Matache sunt istorie

Sursă foto: Instagram

Artista, selectivă la alegerea partenerului

Sore a spus că este foarte atentă atunci când îşi alege partenerul şi nu crede în dragoste la prima vedere.

„Nu cred în dragoste la prima vedere. Cred că putem percepe energia celuilalt din prima. Iar acea impresie cântărește foarte tare. Pentru mine, combinația ideală e formată din compatibilitate energetică, conexiune mentală și emoțională”, a dezvăluit interpreta.

Sore a precizat că apreciază oamenii care au inteligență emoțională, nu au teamă de a fi vulnerabili. „Oamenii care au ceva de spus, cu care comunicarea se desfășoară lejer. E cel mai frumos să te simți liber în compania cuiva, nu crezi?”, a spus Sore în interviul pentru revista VIVA.

Sore Mihalache, după divorşul de Mircea Julean

După despărțirea de Mircea Julean, Sore a considerat că este momentul să își acorde ei mai mult timp.

„Mi se pare necesar ca, după orice separare, de orice formă, să îți aloci timp ție, ca individ. În primul rând, ca să procesezi, să integrezi experiența pe care tocmai ai încheiat-o. Ir timpul îți dă perspectiva înțelegerii. Eu am luat toți pașii foarte firesc și sunt bucuroasă că am procedat așa” a adăugat interpreta..

Sore și Mircea Julean s-au despărțit după 8 ani de relație În luna iunie a anului trecut, Sore a anunțat că nu mai formează un cuplu cu Mircea Julean, bărbatul cu care are o fetiță. Invitată la podcastul lui Jorge, cântăreața și-a luat inima în dinți și a vorbit despre separarea de partenerul ei.

Nu a suferit în urma despărțirii, pentru că spune că povestea lor de dragoste deja se consumase. Iar separarea era inevitabilă. Sore are numai cuvinte de laudă la adresa fostului iubit și spune despre Mircea că este un tată exemplar.

„A fost o separare foarte frumoasă, foarte frumoasă e poate exagerat spus. A fost în termeni foarte ok. Practic, despărțirea, ruperea, relația fusese consumată și încheiată deja. N-am mai avut ce să sufăr”, a punctat artista.