Evenimentul Zilei > Actualitate > Vedetele din România care și-au spus adio în 2022. Cum au ajuns la despărțire
Vedetele din România care și-au spus adio în 2022. Cum au ajuns la despărțire

Vedetele din România care și-au spus adio în 2022. Cum au ajuns la despărțire

Mai multe vedete din România au ales să se despartă în 2022 și să își caute fericirea lângă o altă persoană. Cu toate că ele păreau fericite cu partenerii lor, realitatea era diferită. Printre acestea se numără și Theo Rose sau Ioana Grama.

Anul 2022 a venit la pachet cu multe despărțiri în showbiz-ul românesc. Vedetele și-au spus adio după ani de relație și și-au îndreptat atenția către alte persoane. Fanii au rămas șocați de cele auzite, mai ales că artistele păreau fericite pe rețelele de socializare.

Theo Rose și Alex Leonte

Theo Rose a surprins pe toată lumea când a anunțat despărțirea de iubitul său, Alex Leonte, după cinci ani de relație. Cei doi erau foarte îndrăgiți pe rețelele de socializare, iar mulți fani visau la o iubire ca a lor. Cu toate astea, artista a renunțat la partenerul ei și și-a găsit fericirea lângă Anghel Damian.

„În momentul în care între două persoane nu mai există dragoste, trebuie luate măsuri. Și asta am făcut”, a spus fostul iubit al lui Theo Rose.

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu sunt alte două vedete care s-au despărțit. Aceștia și-au spus adio după 14 ani de relație și 12 de căsnicie. Cei doi sunt în plin proces de divorț și se luptă pentru custodia celor două fetițe, Elena Carolina și Ana Raisa. Cu toate că au încercat să își salveze relația, lucrurile nu au mai funcționat.

Sursa foto: Instagram

„Lucrurile nu s-au întâmplat peste noapte, nu sunt genul de om care ia decizii peste noapte. Lucrurile s-au întâmplat în timp, iar acum trebuie să vedem ce și cum. Eu merg înainte”, a spus Alina Sorescu.

Sore și Mircea Julean

Și Sore i-a anunțat pe fani că s-a despărțit de Mircea Julean după opt ani de relație. Cei doi au împreună și o fetiță, Erin, dar nu s-a aflat care este motivul separării.

Xonia a rămas fără iubit

Xonia era într-o relație de doi ani cu un milionar și povestea că este pregătită să meargă la altar. Cu toate astea, cântăreața a declarat că este o femeie singură.

Ioana Grama și Alex Tăgurean

Ioana Grama și Alex Tăgurean erau un cuplu foarte admirat pe Instagram. Cu toate astea, ei au anunțat că vor divorța după trei ani de iubire. Aceștia au rămas prieteni pentru fetița lor, iar influencerița deja și-a găsit alt partener.

„Vreau să vă anunț că, de ceva vreme, eu cu Alex nu mai formăm un cuplu, însă formăm o familie pentru tot restul vieții. Am fost binecuvântați cu cel mai minunat copil, pentru care suntem recunoscători în fiecare secundă a vieții noastre”, a spus Ioana, potrivit Redacția.ro