Evenimentul Zilei > Monden > Raluca Bădulescu, o nouă operație estetică după despărțire. Refuză să îmbătrânească. „Vreau să îmi placă ceea ce văd în oglindă”
Raluca Bădulescu, o nouă operație estetică după despărțire. Refuză să îmbătrânească. „Vreau să îmi placă ceea ce văd în oglindă”

Raluca Bădulescu, o nouă operație estetică după despărțire. Refuză să îmbătrânească. „Vreau să îmi placă ceea ce văd în oglindă”

Raluca Bădulescu și-a schimbat radical look-ul după divorț. Vedeta și-a făcut o nouă operație estetică pentru a arăta mai tânără și pentru a avea un aspect de invidiat. Ea a povestit că trebuie să fie mulțumită atunci când se uită în oglindă.

Raluca Bădulescu a divorțat recent de Florin Stamin și a decis să își facă o nouă operație estetică pentru a arăta mai tânără. Vedeta a povestit că trece prin momente dificile din cauza despărțirii, dar și pentru că a pierdut prea mult în greutate. Ea a apelat la face contouring, o procedură la modă.

„Faptul că am slăbit mult în ultima perioadă a făcut ca pielea feței, în special linia mandibulară, să se lase, să nu mai fie fermă, iar acest lucru mă deranja foarte mult. Îmi doream să scap de această problemă rapid și fără operație.

Trăiesc o perioadă specială a vieții mele, vreau să îmi placă ceea ce văd în oglindă, așa că am revenit, după destul de multă vreme, la medicul chirurg estetician Iancu Morad, care mi-a fost alături în ultimii 10 ani. El mi-a recomandat să facem Face Contouring fără operație, o intervenție care este urmată și de marile staruri de peste hotare. Mi se pare incredibil că, după doar câteva injectări, pielea lăsată s-a retras și am conturul facial mult mai ferm, ca acum mulți ani”, a dezvăluit Raluca Bădulescu.

Raluca Badulescu
Sursa: Arhiva EVZ

Raluca Bădulescu a divorțat

Raluca Bădulescu și Florin Stamin au ales să-și unească destinele și să se cunune la doar trei luni după ce s-au cunoscut, dar relația lor nu a durat. Ei au fost cei mai buni prieteni, parteneri și confidenți, dar au ajuns la divorț. Vedeta a povestit că o să îl iubească pe viață pe fostul soț, chiar dacă s-au schimbat unele lucruri.

„(Florin Stamin, n.r.) A știut să aibă grijă de mine. Eu sunt datorită lui. Simțeam să spun lucrurile astea… Este familia mea. Nu știu cum o să fie de acum înainte, e dragostea vieții mele”, mărturisea Raluca Bădulescu.

În urmă cu câteva zile, vedeta deja s-a afișat cu noua ei cucerire. Aceasta nu a vrut să ofere prea mult detalii, dar a recunoscut că este îndrăgostită. „E o perioadă intensă a vieții mele, de care mă bucur din plin. Da, pot spune că sunt îndrăgostită.”, a spus vedeta, potrivit Click.