Evenimentul Zilei > Monden > Raluca Bădulescu: O să fiu un băboi nebun, cu ruj dat peste contur și cu o față mirată permanent de la operații
VIDEO

Raluca Bădulescu: O să fiu un băboi nebun, cu ruj dat peste contur și cu o față mirată permanent de la operații

Raluca Bădulescu nu a devenit expert în modă peste noapte. Juratei de la „Bravo, ai stil!” i-au plăcut dintotdeauna hainele, accesoriile, lucrurile frumoase și scumpe.

Raluca Bădulescu: O să fiu un băboi nebun, cu ruj dat peste contur și cu o față mirată permanent de la operații.

Raluca Bădulescu adoră blănurile, deși iubește la nebunie animalele. Vedeta nu a ezitat să se autoironizeze pe această temă.

„Am mania adunatului de lucruri. Sunt dementă. Se cheamă într-un fel boala asta, are o denumire clinică. Dar am mania să am multe haine, să am eu blană, să am eu 70 de poșete, 70 de seturi de bijuterii etc. Am și damblaua cu câinii și pisicile, pe de altă parte. Lucru care se cam bate cap în cap. Pentru că eu militez pentru căței adoptați.

Există câteva asociații pentru care donez, pentru care mă lupt. Și, pe de cealaltă parte, hăț, mai trântesc un linx pe mine. Sau mai bag și o friptură. Ar trebui să fiu „true” (adevărată, n.e.) în demersul ăsta până la capăt.

Eu vin acasă, mulțumită puțin, cu o blană nouă. Mă așteaptă acasă cățeii și pisicile, toate sunt adoptate, găsite la bloc, salvate. Și, de fiecare dată, mi se pare că blana aia seamănă cu ei.

Dar tot un băboi nebun, cu ruj dat peste contur, cu șapte intervenții de alea de o să ajung cu o față din aia mirată tot timpul, o să ajung”,  a declarat Raluca Bădulescu în emisiunea „Dosare de presă”, la EvZ TV.

„Erai Dumnezeu la școală când aveai gumă de șters parfumată”

Interesul pentru modă, pentru lucrurile frumoase și strălucitoare l-a avut încă din copilărie. Raluca Bădulescu se bucura de fiecare creion chinezesc, șiret fosforecent sau gumă de șters parfumată.

„Eu când aveam șireturi din acelea fosforecente… Păi când mă duceam la liceu și aveam șireturi fosforecente, la pantofi sport (că acum se zice pantofi sport, nu se mai zice adidași)…. Vai de viața mea… Și tot ce apărea în acele vremuri: casete video…

Până și rechizitele. Penare mișto, pixuri mișto… Erai Dumnezeu pe pământ. Erai Dumnezeu la școală. Aveai gumă de șters parfumată… Nu știu cine ne înțelege din cei cu care vorbim acum. Dar ne amintim cu plăcere de vremurile alea.

Mâncam ciocolățele din acelea chinezești, în folie aurie, le mai ții minte? Dar nu le mâncai în fiecare zi. Sau banane de alea de se puneau la uscat, pe dulap. Unele nu se coceau, atât erau de verzi. Dar erau bune și așa. Dar nu mâncai așa, la plăcere. Erau alte vremuri”, a povestit Raluca Bădulescu.

Raluca Bădulescu: „Deși am 46 de ani, eu rămân fata lu` mama și-a lu` tata”

Jurata de la „Bravo, ai stil!” și-a adus aminte cu plăcere de copilărie. Raluca Bădulescu a mărturisit că și la 46 de ani se simte copilul părinților săi, pe care-i „divinizează” și nu se sfiește să le declare dragostea sa într-o emisiune TV.

„Mi-a dat Dumnezeu niște părinți extraordinari. Multă lume se ferește să recunoască chestia asta. Pe mine părinții toată viața m-au sprijinit. Mă sprijină în continuare. Și, deși am 46 de ani, eu rămân fata lu` mama și-a lu` tata. M-au ajutat în creșterea copilului. Mă ajută enorm în educația copilului.

M-au ajutat în permanență părinții mei. Și mi-au fost alături, m-au sprijinit cu cele mai bune sfaturi din lume, pe care însă acum , uitându-mă în urmă, le înțeleg mult mai bine decât le înțelegeam. Ce înseamnă tinerețea… Nu bagi la cap când ești tânăr. Eu îi mai spun acum lucruri copilului. Și văd că reacționează ca mine, pe vremuri, când îmi spuneau ai mei”, a recunoscut vedeta Kanal D.