Evenimentul Zilei > Actualitate > Solomon, la cuțite cu Berceanu: Este o rușine a Parlamentului! A ieşit parlamentar datorită mie!
Solomon, la cuțite cu Berceanu: Este o rușine a Parlamentului! A ieşit parlamentar datorită mie!

Solomon, la cuțite cu Berceanu: Este o rușine a Parlamentului! A ieşit parlamentar datorită mie!

Războiul deschis între senatorul Radu Berceanu şi primarul Craiovei, Antonie Solomon continuă. Catalogat drept “puşcăriaş", Solomon a reacţionat, susţinând că Berceanu este o ruşine a Parlamentului.

"Acesta este dl senator. Este o ruşine că a ajuns în Parlament. Ştie lumea că face presiuni asupra tuturor. Uită că a ieşit parlamentar datorită mie. Dar lăsaţi-l să se chinuie cu viaţa lui! Eu îmi fac în continuare activitatea de primar. Îi las pe craioveni să decidă, să judece cine a făcut ceva bun pentru ei şi cine nu. Cred că despre el se vorbeşte de un miliard de ori mai rău în Craiova decât despre mine. Şi, până una-alta, eu cred în Justiţie şi în prezumţia de nevinovăţie. Nici nu am ce să comentez despre afirmaţiile dlui senator. Mi-e şi lehamite, dar asta este", a declarat, pentru Q Magazine, cel pe care Berceanu nu vrea sub orice chip să-l susţină pentru un nou mandat de edil al Craiovei.
De altfel, şeful PD-L Dolj s-a opus la ultima şedinţă a Colegiului Director al PD-L unor înţelegeri cu UNPR privind susţinerea unor candidaţi comuni la locale, invocând situaţia din colegiul său, acolo unde Antonie Solomon, fost membru PD-L, vrea să candideze la Primăria Craiova din partea progresiştilor, el fiind cel mai bine poziţionat candidat al Coaliţiei.
La sfârşitul lui ianuarie, Antonie Solomon împreună cu alţi şase consilieri au fost excluşi din PD-L la propunerea preşedintelui PD-L Craiova, Marinică Dincă, după ce Solomon a anunţat că se va afla pe listele UNPR la viitoarele alegeri locale.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: