Bianca Devins avea 17 ani, era pe cale să devină o influencer de succes cu 35.000 de urmăritori. Viaţa ei a fost curmată prin decapitare de către iubitul ei, care apoi a publicat fotografiile corpului său mutilat pe reţelele de socializare.
Protagonista acestei întâmplări horror este Bianca Devins din Utica (Statul New York), ucisă duminică de iubitul ei, Brandon Clark, care publicând pozele a adăugat ”I’m sorry Bianca”.

Cei doi tineri se cunoscuseră pe Instagram abia în urmă cu două luni şi relaţia lor a devenit reală. Şi-au cunoscut unul altuia familiile, chiar dacă superficial. Sâmbătă, Bianca şi Devin au fost împreună la un concert la New York. După cum dezvăluie surse din poliţie – pe drumul de întoarcere spre Utica – între cei doi a izbucnit o ceartă violentă, care a culminat cu măcelul…

Brandon a telefonat la 911 anunţând crima săvârşită şi faptul că se va sinucide
Urmărind semnalul GPS de pe smartpfonul asasinului, poliţia a ajuns în tufele unde tânărul s-a oprit pentru a desăvârşi opera sa.  Băiatul era tăiat la gât cu un cuţit. Agenţii au ajuns la timp pentru a opri hemoragia şi l-au transportat la spital. Corpul decapitat al fetei a fost găsit câţiva metri mai departe. Recunoaşterea a fost făcută de sora victimei, în timp ce părinţii erau cuprinşi de durere şi disperare, titrează Metro.