Evenimentul Zilei > Monden > Șoc în lumea manelelor: Vali Vijelie renunță!
Șoc în lumea manelelor: Vali Vijelie renunță!

Șoc în lumea manelelor: Vali Vijelie renunță!

Cunoscutul manelist Vali Vijelie a renunța la mustața, care l-a consacrat în ultimii 20 de ani, de când a devenit celebru în lumea manelelor și a showbizz-ului.

Gestul lui Vijelie nu este unul întâmplător, și vine ca urmare a faptului că vedeta a pierdut un pariu, a cărui miză era chiar mustața lui, pe care l-a pus cu un alt star din lumea manelelor.

„Eram la alt post și Minodora a zis că face 10 ture de stadion. I-am zis că îi dau 500 de euro și dacă face 10 ture de stadion, îmi rad mustața. Am ajuns pe stadion și a făcut 15 ture de stadion. Și mi-am dat mustața jos” a povestit Vali Vijelie, despre cum a renunțat la mustață.

Între cei doi artiști există o prietenie veche dar și o concurență nemăsurată, sentiment des întâlnit în lumea manelelor. Vijelie a început să facă mișto de Minodora că nu poate face zece ture de stadion. Ba mai mult, a plusat 500 de euro și raderea mustății.

Drept urmare, Minodora s-a îmbrăcat în trening, a încălțat pantofi de sport și s-a apus pe alergat, nu zece ture, ci 15 ture de stadion, fapt ce l-a lăsat cu gura căscată pe Vali Vijelie, care nu a mai avut altceva de făcut decât să își radă mustața să plătească cei 500 de euro.