Sirian împuşcat în cap în Portul Constanţa

Sirian împuşcat în cap în Portul Constanţa

Agresorul este tot un sirian, cei doi certându-se de la nişte datorii. Allah l-a avut în pază, victima supravieţuind miraculos.

Un cetăţean sirian a ajuns astăzi la spitalul din portul Constanţa după ce fost împuşcat în cap de un conaţional. Victima prezintă o plagă parietală superficială, prin împuşcare, dar are semne vitale bune, cu tensiune 13, au declarat pentru EVZ cadrele medicale.

Un echipaj SMURD l-a transportat apoi pe rănit la Spitalul Judeţean de Urgenţă Constanţa. "Incidentul a avut loc la poarta 3 a portului Constanţa unde cei doi sirieni, care fac afaceri cu cherestea, s-au certat din cauza unei datorii pe care  victima o avea la agresor, un anume Aljandi Mahmoud. Acesta s-a enervat, a scos pistolul cu gaze şi a tras, rănindu-l la cap", spun poliţiştii din port.

Cazul a fost preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanţa. Agresorul a fost identificat la la scurt timp, în maşina lui a fost găsit şi pistolul cu gaze. Poliţişti criminalişti şi procurori efectuează cercetări la faţa locului.

Ne puteți urmări și pe Google News