Şi-au îngropat îngeraşul

Şi-au îngropat îngeraşul

Micuţa Nicoleta Şerban a murit duminică, după ce a fost tratată în spital.

Feţe împietrite de durere, ochi părinteşti secaţi de lacrimi, o mare de oameni tăcuţi, mergând alene după o maşină mortuară improvizată, care căra un sicriu mic şi alb, se putea vedea ieri pe strada principală din comuna Bolintin Deal. Cel mai greu test pentru părinţii micuţei Nicoleta Şerban, fetiţa de patru ani moartă cu zile într- un spital bucureştean: să-şi ducă "îngeraşul" la groapă!

Cu o stăpânire de sine greu de imaginat pentru un părinte care-şi vede copilul în sicriu, îmbrăcat în rochiţă albă, cu un Mickey Mouse lângă, Marian Şerban, tatăl micuţei, are grijă de toate cele. Nimic nu este lăsat la voia întâmplării. Mai ales pe soţia sa, Mădălina, mămica de 24 de ani în braţele căruia şi-a dat suflarea Nicoleta, după ce o asistentă i-a făcut o injecţie "cu un ser necunoscut", după cum ne spunea femeia.

Marian o ţine tot timpul lângă el, în braţe, de mână. Amândoi se uită în gol, peste marea de oameni şi peste soborul de preoţi. Nu îşi pot imagina viaţa de acum încolo, fără lumina ochilor, Nicoleta, care mai zilele trecute se zbenguia veselă în curtea plină de flori a casei părinteşti.

Ne puteți urmări și pe Google News

În urma micuţei, purtată ieri pe ultimul drum, au rămas doar întrebările ale căror răspunsuri din partea autorităţilor se lasă aşteptate.

Cel mai devreme, o rază de lumină în acest caz controversat va răzbate peste o lună, odată cu raportul legiştilor de la INML. Citiți și:

  • "După injecţie, guriţa i s-a încleştat şi a început să tremure"
  • Durere de părinte: "Îngerul meu a murit cu zile!"
  • Mama fetiţei plimbate între spitale: "Asistenta m-a pus s-o scot la aer ca s-o aduc la viaţă!"