'Foarte multe perechi, atât cele care trăiesc împreună, cât şi cele care nu trăiesc împreună, au foarte multe aşteptări de la această zi. De acest Sf. Valentin se va face în mod hotărât puţin sex. Dragoste fac mai puţin de jumătate dintre ei, consultând statisticile.

Dacă perechea pleacă de la bun început cu ideea că va trebui să aibă loc un contact erotic este normal că se va crea clasica nelinişte şi teamă de prestaţia ce ar putea avea loc. Pentru asta e necesar să abandonaţi schemele clasice, să renunţaţi la rutină. Altfel erosul este afectat. Şi atenţie la alcool. Dacă se bea un pahar în plus, ceea ce ar trebui să detensioneze situaţia, dimpotrivă va creşte tensiunea existentă. De Sf. Valentin e mai uşor să te cerţi decât să termini seara făcând dragoste'', a spus medicul.
 
Senzaţia este că pentru perechile cu adevărat fericite, Sf. Valentin este o zi ca toate celelalte

''Chiar aşa stă situaţia. Perechea cu adevărat sudată nu are nevoie să aştepte Sf. Valentin pentru a se mângâia, săruta sau să-şi ofere momente de intimitate. Să aştepţi Sf. Valentin special pentru asta, înseamnă să banalizezi într-un fel relaţia".

Aceasta este o greşeală

"Perechile care se înţeleg bine, nici nu-şi dau seama că este Sf. Valentin. Băiatul îndrăgostit cu adevărat nici nu face cadouri de Sf. Valentin. Are timp tot restul anului. Un cadou făcut în ziua respectivă, devine pentru parcă o obligaţie pentru unii. Este un fel de capcană. Cu totul altfel stă situaţia în cazul puberilor, când au loc primii fiori de iubire, câd te îndrăgosteşti pentru prima oară'', notază Huffingtonpost.

 

Te-ar putea interesa și: