Severin: Macovei nu este copilul iubit al Europei

Severin: Macovei nu este copilul iubit al Europei

Europarlamentarul PSD Adrian Severin o atacă din nou pe Monica Macovei, afirmând că popularii au cedat socialiştilor conducerea Comisiei pentru libertăţi şi afaceri interne deoarece nu au dorit ca fostul ministru român al Justiţiei să ajungă în fruntea acestui for.

"Mitul că Monica Macovei este copilul iubit al Europei şi că în UE toţi o aşteaptă cu pâine şi sare, despre asta vorbim, şi iată că venind aici se constată că nu este aşa", susţine Severin, citat de Mediafax.

Severin a comentat că, în ultimii ani, această comisie a aparţinut partidelor de dreapta, iar popularii au cedat-o "cu bucurie" grupului socialiştilor pentru că opiniile formulate de fostul ministru al Justiţiei "îi şochează şi pe ei".

El a reluat teza potrivit căreia Monica Macovei a încercat să inducă în eroare opinia  publică în privinţa premiului "femeia anului" pe care l-a câştigat anul trecut din partea Parlamentului European. "În realitate nu Parlamentul European i-a acordat acest premiu, ci un ONG din Grecia. Singura legătură cu instituţia europeană este că acordarea premiului s-a întâmplat la restaurantul PE ", a mai adăugat el.

Ne puteți urmări și pe Google News

Severin a mai precizat că social-democraţii români nu vizează postul ce i-ar fi revenit lui Macovei, întrucât sunt interesaţi de alte comisii.