Evenimentul Zilei > Actualitate > Selymes: „Visez să antrenez într-o bună zi Dinamo”
Selymes: „Visez să antrenez într-o bună zi Dinamo”

Selymes: „Visez să antrenez într-o bună zi Dinamo”

Deşi le-a smuls "câinilor roşii" un punct în partida de duminică, de la Ploieşti, din ultima etapă a turului, antrenorul Astrei nu-şi ascunde dragostea eternă pentru formaţia din Şoseaua Ştefan cel Mare.

Echipa Dinamo este campioana de toamnă a ediţiei în curs a Ligii I la fotbal.
"Câinii roşii" au terminat la egalitate, scor 0-0, partida cu Astra, disputată duminică seară, la Ploieşti, în etapa a 17-a (ultima a turului) din primul eşalon şi ocupă prima poziţie în clasament, având un punct distanţă faţă de CFR Cluj, ocupanta locului secund, şi trei faţă de Rapid, care completează podiumul.
Dorit de Marius Vizer, respins de fotbalişti
Totuşi, nu e sigur că trupa antrenată de Liviu Ciobotariu va încheia anul 2011 în postura de lider. Conform programării LPF, la sfârşitul acestei săptămâni se va disputa prima etapă a returului, iar un eventual eşec al dinamoviştilor în partida de sâmbătă, de la Târgu-Mureş, cu FCM, coroborat cu un succes al celor de la CFR la Ploieşti, cu Astra, i-ar retrograda pe "roş-albi" pe cea de-a doua treaptă a topului.
"Sunt mulţumit cu remiza. Dinamo este o echipă foarte bună şi merită să fie pe primul loc ", ne-a declarat ieri Tibor Selymes, antrenorul echipei Astra.
"Visez să antrenez într-o bună zi Dinamo. Sunt dinamovist de mic şi aşa cum mi-am dorit, ca jucător, să ajung la această echipă, aşa îmi doresc şi acum să ajung la Dinamo din postura de antrenor. Până acum, n-am avut nicio discuţie să vin în «Groapă», chiar dacă s-a speculat asta după ce plecasem de la Astra", ne-a mai spus Selymes, dorit de omul de afaceri Marius Vizer la Dinamo, dar respins de jucători, care au aflat că tehnicianul are metode dure de pregătire.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: