Premierul Victor Ponta a spus că la şedinţa CSAT va discuta cu preşedintele punctele aflate pe ordinea de zi cu privire la continuarea implicării ţării noastre în Afganistan şi la celelalte probleme care ţin de securitatea noastră naţională.
El a evitat să se pronunţe dacă va mai discuta cu şeful statului despre reprezentarea României la reuniunea Consiliului European de la sfârşitul săptămânii, precizând doar că pentru el este important ceea ce oamenii doresc, nu scandalurile şi certurile politice.
"La CSAT discutăm despre ceea ce avem pe ordinea de zi a CSAT-ului. (…) În mod sigur, vreau să discut cu preşedintele României ceea ce am discutat şi cu Parlamentul: cum facem ca, în perioada următoare, România să aibă o poziţie cât mai puternică, să obţină în perioada 2014-2020 un buget consistent din partea Uniunii Europene pentru fondurile structurale şi de coeziune", a spus Victor Ponta.  
Totodată, Victor Ponta a spus că liderul PNL, Crin Antonescu, îşi exprimă poziţiile public referitor la suspendarea şefului statului, în numele funcţiei pe care acesta o are în cadrul Uniunii. "Din punctul meu de vedere, Crin Antonescu exprimă poziţia politică a USL. Pe mine oamenii m-au pus prim-ministru, îmi fac datoria ca prim-ministru", a precizat Ponta.
Precedenta şedinţă CSAT a avut loc pe 29 martie, iar pe agendă au fost tematici referitoare la activitatea desfăşurată de Ministerul Administraţiei şi Internelor, în perioada 2007-2011, în domeniul gestionării resurselor umane, activităţile desfăşurate şi rezultatele obţinute în procesul de prevenire şi combatere a evaziunii fiscale.
CITIŢI ŞI:

  • Preşedintele Traian Băsescu nu se duce la întrunirea PPE care pregăteşte Consiliul European
  • Ponta, erou în piesa "O scrisoare pierdută". Lista cu participanţii la Consiliul European a fost trimisă aiurea
  • Traian Băsescu acuză: Guvernul Ponta nu şi-a trimis miniştrii la şedinţe extrem de importante la Bruxelles
  • SUMMA CUM FRAUDE. Cum au lichidat nemţii şi ungurii carierele politice ale celor prinşi că au plagiat. Contraexemplul vine din Turcia
  • SCANDALUL PLAGIATULUI. Frankfurter Allgemeine scrie despre „neruşinarea” premierului Ponta
  • Cristian Preda: Scandalul plagiatului lui Ponta izolează PSD în familia socialiştilor europeni