Potrivit libertatea.ro, Horia Brenciu, tată a trei fete, a adoptat un băiețel și l-a arătat tuturor într-o emisiune difuzată de Antena 1, de Crăciun. Pentru prima dată, artistul și-a prezentat fiul, pe Toma Brenciu, mezinul familiei sale.

„Toma este băiatul nostru. Are 2 ani și 6 luni. Este adevărat că nu l-a purtat Alice în burtă, însă este băiatul nostru din clipa în care a venit pe lume. Este o minune de copil, este inteligent, talentat la cântat și la fotbal și extrem de iubitor. Este dragostea noastră și a tuturor celor care-l cunosc. Dumnezeu este mare și ne-a dat acest dar minunat, pe lângă celelalte trei fete. Mina și Toma sunt de nedespărțit, iar Alice sta cu ei aprope tot timpul. Sunt un om bogat și-i mulțumesc, din tot sufletul meu, lui Dumnezeu pentru comorile mele”, a declarat fericit Horia Brenciu, artistul pentru care cei patru copii ai săi, Andreea, Maria, Mina și Toma Brenciu reprezintă bucuria supremă.

Trebuie să ai sau să faci ceva special pentru a păstra armonia într-o casă cu patru fete. Iar Horia Brenciu pare să se fi născut cu talentul de a le menține fericite pe Alice, soția lui, și pe fetele lor: Mina (4 ani), Maria (17 ani) și Andreea (25 de ani). În primul rând, în fiecare zi îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru fetele mele. Mi-am dorit o familie și acum o am, slavă cerului. Dorința mea e ca în fiecare zi să pot face parte din viața ei și să fructific fiecare moment. Fiecare moment poate însemna un sfat, o invitație la film, o carte de colorat sau un joc cu mingea, un drum la mare sau o vizită la Brașov, o ieșire la masă, în parc ori la spectacole cu copiii sau orice alt prilej care ne-ar putea apropia.