Evenimentul Zilei > Social > Se sparge celebrul cuplu de la matinal! Care dintre cei doi vrea să plece? Oficial
Se sparge celebrul cuplu de la matinal! Care dintre cei doi vrea să plece? Oficial

Se sparge celebrul cuplu de la matinal! Care dintre cei doi vrea să plece? Oficial

Unul dintre cei mai apreciaţi prezentatori tv ai momentului a anunţat că în toamna anului 2021 ar putea renunţa la emisiunea matinală Good Morning Britain.

Piers Morgan a dezvăluit că „poate” va părăsi Good Morning Britain anul viitor în cadrul unui anunţ despre vacanţa de vară din acest an.

Vedeta tv în vârstă de 55 de ani și colega lui de emisiune Susanna Reid au surprins când şi-au anunţat urmăritorii că aceasta va fi ultima lor săptămână de emisie.

În cele din urmă, cei doi i-au liniştit pe telespectatorii fideli ai emisiunii difuzate de ITV şi au întrerupt micul moment de suspans confirmând ce se întâmplă.

Piers Morgan şi Susanna Reid vor pleca în clasica vacanţă de vară şi vor reveni pe micile ecrane ale britanicilor în septembrie.

De altfel, acesta a şi fost momentul în care Piers a strecurat varianta conform căreia în toamna anului viitor ar putea să se despartă de celebrul matinal.

Vorbind în această dimineață, Piers a spus: „Mai avem încă două zile, şi atunci cu toții veți fi bucuroși să ne vedeți spatele”.

Susanna a intervenit repede: „Deocamdată! Ori de câte ori spui că plecăm și plecăm…”

Replica lui Piers a venit ca o ironie la adresa numeroşilor săi critici pentru stilul său incomod de a pune întrebări: „Morgan renunță! Bine că am scăpat!”

El a adăugat: „Nu este pentru totdeauna, ne vom întoarce în septembrie.” Prezentatorul a citit apoi o scrisoare a unui telespectator care avea o dilemă:

„Am crezut că te-am auzit afirmând că pleci la sfârșitul anului”, i-a scris fanul emisiunii GMB lui Piers, care a lămurit situaţia.

„Nu plec… O plecare anul viitor… Posibil”, a dezvăluit Morgan, ale cărui intenţii de a părăsi matinalul nu i s-au părut atât de serioase colegei sale.

„Negocieri contractuale în curs”, a reacţionat Sussana chicotind. Totuşi, jurnaliştii de la The Sun au amintit nişte declaraţii de-ale sale din mai.

În urmă cu două luni, Piers declara pentru The Sun’s TV Magazine că a semnat un contract care îl va ține la Good Morning Britain până în 2021.

Morgan a fost mereu sfidător în fața criticilor săi deşi are peste 4.000 de reclamații la Ofcom (n.r. – CNA din Marea Britanie) până în acest an.

El le-a spus pur și simplu telespectatorilor „să oprească” televizorul dacă nu le place emisiunea şi modul în care el o prezintă.

„Tocmai am semnat un nou contract pentru GMB până la sfârșitul anului viitor. Îmi place să lucrez cu Susanna și cu echipa – suntem un Ying Yang care funcționează”, declara Piers în mai.

sursa: The Sun