Se însoară ţarul! |VIDEO

Se însoară ţarul! |VIDEO

Preşedintele Rusiei, Vladimir Putin, este pe cale de a se căsători cu o tânără de numai 25 de ani, potrivit informaţiilor lansate de cotidianul Moskovski Korrespondent.

Mai mult, liderul de la Kremlin (56 de ani) ar fi divorţat de soţia sa, Liudmila Putina, în urmă cu două luni.

Fosta gimnastă şi actuală membră a Dumei de Stat, Alina Kabaeva, este aleasa inimii lui Vladimir Putin, potrivit sursei citate.

Aceeaşi publicaţie afirmă că în mare parte lucrurile sunt stabilite. Nunta va avea loc pe 15 iunie, cel mai probabil la Sankt Petersburg, oraşul natal al preşedintelui.

Ne puteți urmări și pe Google News

Vladimir Putin a preferat să ţină departe de ochii lumii viaţa sa privată. Puţini ştiu că el are două fete mari, dintre care una este deja căsătorită şi locuieşte la Munchen.

Soţia sa, Liudmila, a rămas şi ea o apariţie discretă. Îşi urma soţul în deplasări şi era alături de el ori de câte ori era nevoie. Numai că la recenta vizită a preşedintelui George Bush la Soci, Liudmila nu a mai fost văzută la braţul lui Putin aşa cum era de aşteptat. Acesta şi-a întâmpinat oaspeţii singur.

(09:29)

ŞTIRE ACTUALIZATĂ LA ORA 12:49 Va conduce Rusia Unită

Preşedintele rus Vladimir Putin a acceptat, astăzi, să conducă cel mai puternic partid din Rusia, formaţiune care domină viaţa politică a ţării şi deţine majoritatea în Parlament. "Accept invitaţia partidului. Sunt pregătit să preiau responsabilitatea suplimentară de şef al partidului", a spus Putin la congresul partidului, difuzat în direct de televiziunea de stat. Rusia Unită a pregătit terenul încă de ieri, aducând amendamente statutului său, în sensul instituiri funcţiei de preşedinte al formaţiunii, şi permiţând ca aceasta să fie ocupată de o persoană care nu este membră a partidului. Potrivit amendamentelor, mandatul preşedintelui partidului este de patru ani. Rusia Unită, partid criticat ca fiind moştenitorul Partidului Comunist sovietic şi care revendică două milioane de membri, şi-a început luni cel de-al "IX-lea congres" anual, la doi paşi de Kremlin şi având pe fundalul scenei sloganul "Împreună vom câştiga". Actualul său lider anunţase în prima zi a congresului că îi va cere lui Putin să conducă partidul. Putin ar urma, de asemenea, să devină premier după ce se va retrage de la Kremlin, în 7 mai, odată cu învestirea succesorului său, Dmitri Medvedev. Noua arhitectură va crea, potrivit analiştilor, un preşedinte slăbit dublat de un premier puternic, cu autoritatea consolidată de funcţia sa de şef al partidului care deţine majoritatea absolută în Parlament. Acest nou sistem în care Rusia Unită va avea un rol central a suscitat deja comparaţii cu Partidul Comunist sovietic, al cărui secretar general era, de facto, cel mai important om din ţară. (Alexandra-Livia Dordea)