Evenimentul Zilei > Actualitate > Se deschide primul cinematograf 7 D din Iaşi
Se deschide primul cinematograf 7 D din Iaşi

Se deschide primul cinematograf 7 D din Iaşi

Cinefilii ieşeni au ocazia să trăiască experienţa filmelor 7 D începând din această săptămână. Primul cinematograf 7 D din Iaşi se deschide vineri, la etajul II din Iulius Mall, şi le propune spectatorilor un univers cu urmăriri spectaculoase, deraieri de trenuri, curse nebuneşti cu vagonetul de mină şi aventuri prin junglă în care ei vor fi personajele principale.

Sala noului cinematograf are 12 locuri şi este echipată cu scaune care se mişcă în trei planuri şi un sistem de sunet "5 plus 1 hi definition".
"Cinema 7D reprezintă un concept nou în entertainment, care combină tehnologia tridimensională cu senzaţiile tactile şi olfactive. Ochelarii speciali şi efectele senzoriale precum adieri de vânt, stropi de apă, gâdilituri, vibraţii sau atingeri la nivelul picioarelor sporesc adrenalina şi îl transpun pe privitor în mijlocul acţiunii", au declarat reprezentanţii Iulius Mall.
În funcţie de film, preţul unui bilet la cinematograful 7 D situat în mallul din cartierul Tudor Vladimirescu variază între 15 şi 25 de lei, iar pe lista de titluri din gama filmelor 7 D se numără "Robo Soldier", "Forest Adventure", "Western Coaster", "Devil’s Mine Ride" şi "Haunted Raceway".

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: