Concertul a început pe neașteptate. Cei prezenți au văzut cum tobele lui James Kottak s-au înălțat, cu platforma pe care erau așezate, pînă aproape de schelele care țineau reflectoarele scenei. Toboșarul, plin de energie, la fel ca în toate concertele lui, a început în forță. Scorpions a deschis seara cu ”Sting in the tail”, melodia care dă titlul ultimului album.
Au continuat în același stil hard rock cu ”Make it real”. După ce a îndemnat publicul să bată din palme pe ritmul melodiei lansate în 1980 pe albumul ”Animal Magnetism”, Klaus Meine a salutat bucureștenii de la Zone Arena. ”Bună seara, București”, au fost primele cuvinte pe care le-a spus germanul în limba română.
În același stil energic au urmat ”Bad boys running wild”, de pe ”Love at first sting” și ”The Zoo”, tot de pe albumul ”Animal Magnetism”. Între timp, James Kottak a renunțat la tricou și și-a arătat tatuajul de pe piept cu numele lui. De la primele melodii publicul îl imita pe Meine și striga ”wow” la îndemnul lui. 
Cu steagul României pe umeri
Rudolf Schenker și Matthias Jabs au fost în prim plan pe melodia ”Coast to Coast”, o piesă instrumentală. Cei doi au cântat pe prelungirea scenei în aplauzele publicului. Spre finalul melodiei toți membrii formației au ajuns în fața scenei după ce toboșarul a sărit din spatele bateriei cu steagul României în mâini și i l-a pus lui Klaus Mein pe umeri.
Era abia 20.30 când formația cânta a șasea piesa a serii, ”Loving you Sunday morning”. ”Vrem să mulțumim fanilor din toată România”, a mai spus Mein înainte să observe generația tânără din fața scenei și să salute entuziasmul acesteia. ”Este un turneu de adio, dar încă mai avem multe de făcut pentru că The best is yet to come”, a continuat el în aplauzele publicului care a înțeles că urmează balada de pe ultimul album lansat în martie 2010 de Scorpions.
Balada este urmată de două melodii cunoscute ale rockerilor germani, ”Send me an angel” și ”Holiday”, cântate la două chitare clasice de către Rudolf Schenker și Matthias Jabs. Mulți fani știau toate versurile melodiei ”Send me an angel” și cântau alături de Klaus Mein. ”Știu că știți versurie pe dinafară”, le spune el și înainte de ”Holiday”. Tropote și țipete ale fanilor însoțesc finalul părții acustice a concertului.
”Rock and roll forever”
”Raised on rock”, ”Tease me, please me” și ”Dynamite” dezmorțesc publicul de la Zone Arena. Oamenii sar și aplaudă în ritmul muzicii. James Kottak implică publicul în solo-ul lui de tobe. Se oprește din când în când și cere un răspuns de la oameni, iar aceștia își arată susținerea prin țipete și aplauze.
După bătăi frenetice în tobe, într-un solo cu multă atitudine, Kottak se urcă pe baterie, se întoarce cu spatele și își arată tricoul pe care scrie ”Rock and roll forever”. Își scoate apoi tricoul pentru a arăta publicului tatuajul de pe spatele lui cu aceleași cuvinte.
Trupa plecă de pe scenă la 21.30 după ”Blackout”, un solo de chitară al lui Matthias Jabs și hit-ul ”Big city nights”. Seria de cântece pentru care au venit cei mai mulți oameni au păstrat-o pentru final, un sfârșit de concert incendiar cu ”Stil loving you”, ”Wind of Change” și ”Rock you like a hurricane”, toate cântate la bis după ce publicul a tropăit, a țipat ”Scorpions” și a aplaudat, știind că rockerii trebuie să revină pentru aceste piese.
Zone Arena i-a cântat ”La mulți ani” sunetistului formației
Publicul a cântat toate versurile piesei ”Wind of change”, deși Klaus Mein nu le întindea oamenilor microfonul decât pentru refren. ” Did you ever think/That we could be so close”, cânta solistul, iar publicul completa: ”Like brothers”. Înainte de piesa ”Rock you like a huricane”, trupa i-a mulțumit lui Achim Schulze, sunetistul a cărui zi de naștere a fost chiar ieri. Împreună cu fanii, i-au cântat omului ”La mulți ani!”.
Solistul Scorpions a primit la final un steag al Ungariei și l-a pus pe umăr alături de steagul României. A renunțat, însă, la el pentru ultima melodie a serii, „When the Smoke Is Going Down". Membrii formației au pozat pentru public, unul lângă altul, în fața scenei, s-au înclinat în fața oamenilor și au părăsit, la ora 22, pentru ultima oară, o scenă românească.