Este vorba despre celebrul bucătar Vlăduț, pe care nu îl vom mai vedea în studiul matinalilor de la Antena 1, decât trei zile pe săptămână. În schimb, postul de televiziune a bătut palma cu un alt celebru chef, și anume chef Nicolai, cunoscut din emisiunile de specialitate , care promite rețete savuroase.

„Am pregătit o surpriză pentru cei de acasă, care gătesc alături de emisiunea noastră. De astăzi începem o colaborare, în paralel cu colaborarea cu Vlăduţ, cu chef Nicolai Tand. Două zile pe săptămână, chef Nicolai va veni cu idei noi în platoul Neatza!”, a anunţat Dani Oțil, în timpul emisiunii de la Antena 1.

Chef Nicolai va veni cu rețete noi și de sezon, alegând pentru prima emisiune un capuccino cu hribi, care i-a dat gata pe toți cei din studio.

„Am ales două feluri de hribi cu care voi pregăti un brunoaise, o mămăligă pe bază de ceapă, cu unt şi spumă de hribi deasupra. Voi porni de la o mâncare clasică, pe care să o tocmesc un pic altfel!”, a povestit Nicolai Tand, alias chef Nicolai, în studioul de la Neatza!

A făcut furori în platou

Chef Nicolai i-a cucerit pe matinali cu savurosul preparat, despre care din preparate simple se pot găti rețete savuroasem, care pot fi premiate la cele mai mari festivaluri de gastronomie. „Eu vreau doar să vă arăt că din lucruri simple putem face mâncare mai sofisticată şi mai bine prezentată. Pentru că, până la urmă, prima dată mănânci cu ochii!”, spre bucuria lui Răzvan, care a completat imediat: „Mulţumim tare mult, Nicolai, că ai sosit în viaţa noastră, chiar dacă doar câteva zile pe săptămână. Bucătăria este într-adevăr spectaculoasă şi îmi pare bine că ai zis-o şi tu, ca să nu mă mai cert cu Dănuţ, că întâi mâncăm cu ochii şi abia apoi cu gura!”.

Pe chef Nicolai telespectatorii îl vor putea urmări în calitate de invitat special, două zile pe săptămână, la Neatza cu Răzvan şi Dani, matinal difuzat în fiecare zi, de luni până vineri, de la 08:00, la Antena 1.