Evenimentul Zilei > Monden > Scandal uriaș la Kanal D. Revoltă totală! „V-ați bătut joc”
Scandal uriaș la Kanal D. Revoltă totală! „V-ați bătut joc”

Scandal uriaș la Kanal D. Revoltă totală! „V-ați bătut joc”

Andreea Tonciu a declanșat un imens scandal prin comportamentul său în cadrul unei cunoscute și îndrăgite emisiuni. Criticile la adresa sa sunt acum mai numeroase ca oricând. 

Astfel, fanii emisiunii – Bravo, ai stil – atrag atenția producătorilor de la Kanal D în legătură cu comportamentul Andreei Tonciu. Mesajele critice s-au înmulțit mai mult ca la oricare alt sezon de până acum.

Telespectatorii sunt tot mai dezgustați de felul în care a ales să concureze fosta asistentă de televiziune și cer niște explicații producătorilor, prezentatoarei și juraților pentru faptul că o țin în brațe pe Andreea Tonciu orice ar spune și ar face, în condițiile în care în sezoanele anterioare, anumite comportamente erau taxate destul de aspru.

La videoclipul de promovare al ediției din 4 noiembrie de pe Youtube, internauții au postat comentarii critice adresate celor de la Kanal D, amintind că mesajele sunt din ce în ce mai multe și pe paginile de Instagram ale emisiunii și Andreei Tonciu.

 

Mahalaua lui Tonciu

„Staful emisiunii și juriul îi permit prea mult Andreei crezând că face rating, dar uitați cât hate are pentru obrăznicia ei; Tonciu face de rușine frumoasa emisiune; Tonciu nu recunoaște ca ea poate face mahala , așa a spus … ea este Tonciu și poate. Rusine juriului și moderatoarei ca permit asta și mai ales nedreptatea lui Botezatu dând note Andreei fără merit pt a fi prima . Noi nu suntem chiori . De Bia v -ați bătut joc ,acum de Roxana iar Deei și Alexandrei note mai mici deși merita muuuult deasupra Andreei”, sunt câteva dintre sutele de comentarii din mediul online.

Încă de la începutul acestui sezon, Andreea Tonciu a fost una dintre cele mai controversate concurente, remarcându-se prin conflictele purtate cu Maria Ilioiu și Bianca Rus.

Cu Maria, fosta ispită de la Insula iubirii, Andreea chiar s-a bătut în culise și a fost nevoie de intervenția polițiștilor pentru a le despărți pe cele două.

Ultima victimă a Andreei pare să fie Roxana Nemeș, după ce a reușit să o scoată din emisiune pe Calina Dumitrescu, fata Catincăi Roman, scrie Fanatik.