Evenimentul Zilei > Monden > Scandal la emisiunea ”Bravo, ai stil! Celebrities”.Ce vedete s-au certat ca la ușa cortului
Scandal la emisiunea ”Bravo, ai stil! Celebrities”.Ce vedete s-au certat ca la ușa cortului

Scandal la emisiunea ”Bravo, ai stil! Celebrities”.Ce vedete s-au certat ca la ușa cortului

Scandal La Bravo, ai stil! Cristina Șișcanu și Roxana Nemeș și-au aruncat vorbe grele.

Ceartă de zile mari, fără stil, între două vedete, la emisiunea ”Bravo, ai stil! Celebrities”, difuzată de Kanal D. Protagonistele scandalului au fost Cristina Șișcanu și Roxana Nemeș, care nu au ratat ocazia de a-și da frâu liber. Deoarece spiritele s-au încins, două concurente au sărit să o ajute pe soția lui Mădălin Ionescu.

Tensiune din ce în ce mai mare în cadrul emisiunii

Deoarece toate concurentele ar dori să câștige marele premiu, tensiunea dintre ele a devenit din ce în ce mai mare, scandalurile devenind un lucru obișnuit. Obiectul scandalului dintre Cristina Șișcanu și Roxana Nemeș a fost un banal dulap pe care ar fi trebuit să îl împartă. Dar acest lucru nu a fost posibil prin bună înțelegere.

”Roxana, te rog frumos să mă tratezi cu respect! ”

”Eu stau într-un dulap de 1000 de ani și a venit domnișoara Roxana Nemeș și și-a pus hainele aici! Eu tot timpul mi-am pus hainele acolo, în dulap! Eu pot să stau dacă îmi pun lucrurile pe canapea? Nu.. Așa-i?! Roxana, te rog frumos să mă tratezi cu respect! Te porți foarte urât fără motiv și eșți foarte agresivă la adresa mea, fără motiv! Care a fost problema legată de mine? Pentru că tu ai început să mă ataci! Din acest moment, te rog frumos să nu mai discuți cu mine! Dacă aș polemiza cu ține, ti-aș fractura creierul, draga mea!”, a spus Cristina Șișcanu.

Una din concurente, Oana Radu a sărit în ajutorul Cristinei Șișcanu criticând-o dur pe Roxana Nemeș:

”Roxana spune despre noi că nu avem bani, dar ea a venit cu geantă fake în emisiune!”.

Andreea Tonciu, care s-a certat la un moment dat cu Roxana, a reacționat și ea : ”Suntem niște sărace! Hai lasă-ne pe noi, așa sărace! Noi vrem să îți dăm valoare, Roxana, și nu știm cum să îți luăm banii!”.

Roxana  Nemeș nu a rămas fără replică

Roxana Nemeș:” Nu suport ipocrizia, Cristina”

Roxana Nemeș nu a rămas fără replică.

”Nu știu cine acuză pe cine și cine urlă și cine jignește pentru că toate mă acuză pe mine, în momentul de față. În platou, când era momentul meu de defilare, Cristina m-a jignit și mi-a zis că nu știu ce mi-ar face.. rupe capul… nu știu ce a zis.. Nu suport ipocrizia, Cristina! Te dai o doamna, iartă-mă că îți spun și tu de fapt vorbeșți foarte urat, când nu mai poți și ești provocată! Eu nu vorbesc în limbajul asta și este prea mult pentru mine!”, a spus Roxana Nemeș, potrivit cancan.ro.