Evenimentul Zilei > Monden > Scandal uriaș în showbiz. S-a lăsat cu dat afară. „Au ajuns să fie despărțiți de femei”
Scandal uriaș în showbiz. S-a lăsat cu dat afară. „Au ajuns să fie despărțiți de femei”

Scandal uriaș în showbiz. S-a lăsat cu dat afară. „Au ajuns să fie despărțiți de femei”

Antonia este la „cuțite„ cu Alexia Eram și pe Mario Fresh, iar atacurile dintre ei continuă pe rețelele de socializare.

Astfel că, a izbucnit un real scandal în mediul online între Alex Velea și Lino Golden, dar și Mario Fresh. Din tot acest scandal au început să pice și capete.

Războiul s-a mutat apoi în mediul online

Totul ar fi pornit de la faptul că Antonia nu se înțelege deloc cu iubita lui Mario, nimeni alta decât fiica Andreei Esca, Alexia.

De aproape un an de zile există o aprigă rivalitate între Antonia și Alexia. În scandal au fost „atrași” și iubiții celor două, Alex Velea și Mario Fresh. De altfel, este cunoscut faptul că Mario Fresh a locuit cu Alex și Antonia încă din adolescență, el fiind, practic, crescut de cei doi.

Acum, artiștii nu își mai vorbesc

„Totul a început atunci când Antonia i-a reproșat Alexiei că este prea arogantă și tupeistă. Tot ea este cea care i-a cerut lui Alex să nu îi mai permită Alexiei să stea toată ziua, bună ziua, la studioul de înregistrări.

Mario a avut un șoc când a auzit asta și au început să se contreze. Războiul s-a mutat apoi în mediul online, iar Velea și Mario au ajuns să nu își mai vorbească deloc.

Practic, ei au ajuns să fie despărțiți de femei, deși erau atât de uniți și țineau enorm unul la celălalt”, au declarat surse din anturajul artiștilor.

Alex taie și spânzură

Alex Velea a vrut ca scandalul să fie cunoscut și de fani, așa că, a postat câteva mesaje dure în care își acuză fiul adoptiv că este un trădător care a mușcat mâna ce l-a hrănit, și s-a aliat cu dușmanii de dragul publicității.

„Nu mai incerca sa indulcesti situatia si sa te victimizezi cum ai facut toata viata. Te-am ferit prea mult de insucces, frustrari si batai (pe care tot tu, batausule, le-ai generat). In schimb, tu ti-ai bagat fratii la “inaintare” dupa ce i-ai “imbarligat” sa se certe cu toata lumea cu care aveai doar tu probleme.

Te-ai injurat de morti, de familii cu acest boschet de preerie zis Abi, ca mai apoi sa fie fratele tau. Nu te mai cunosc, noi nu te-am crescut si educat asa.

De ziua ta, sper sa ai parte de toata fericirea pe care o mimezi pe IG. La multi ani, Serpisorului. Aaa si apropo… nu s-a incheiat nimic, abia incepe”, a scris Alex Velea pe Instagram.

Alex Velea vede dușmani peste tot. Primul sacrificat a fost propriul impresar

Ursu, impresarul lui Alex Velea, omul care i-a stat alături artistului încă de la lansarea sa în muzică a fost dat afară fără nicio remușcare.

„Mario și Lino sunt impresariați tot de Ursu. Alex i-a cerut impresarului său să termine colaborarea cu cei doi, însă Ursu s-a opus. A spus că nu vrea să fie târât în acest scandal și că el este interesat doar să își continue munca și să se ocupe de toți, ca și până acum.

Deranjat de spusele celui pe care îl consideră cel mai bun prieten, Velea nu a stat prea mult pe gânduri și i-a spus lui Ursu să rămână cu Mario și Lino pentru că el își va găsi un alt impresar.

Practic, l-a concendiat. Și chiar și-a găsit deja pe altcineva care să se ocupe de concerte. Este un mare păcat că s-a ajuns la așa ceva de la niște simple șicane între femei. Este pur și simplu șocant.

Adevărul este că cei trei funcționează perfect împreună, însă separat, Velea va intra într-un con de umbră din nou, iar Mario Fresh și Lino or să dispară în maximum șase luni.

Reușiseră să formeze un trio frumos și să aibă sute de mii de fani. Păcat”, au mai spus surse din anturajul artistului, potrivit playtech.ro