Iulian Cristea şi Andrei Burcă au fost convocați de Contra la națională, după accidentările suferite de Vlad Chiricheş şi Dragoş Grigore. Jucătorul CFR-ului a fost oprit în lot, însă Cristea a fost lăsat în afara lotului pentru meciul cu Norvegia.

Ducadam a fost nemulţumit de acest lucru şi l-a criticat aspru pe Cosmin Contra pentru această decizie care l-a scos pe Cristea din ciclul de pregătire al celor de la FCSB. „De ce l-ai mai chemat pe Cristea? Dacă tot nu l-ai băgat, de ce l-ai mai chemat, ca să-l ţii în tribune? De ce l-a chemat? Să-l vadă la faţă? Nu mi s-a părut un gest prea ok. Nu-l mai chemam, dacă tot l-a trimis în tribună, asta e părerea mea”, a declarat Helmuth Duckadam la DigiSport.

Iulian Cristea (24 de ani) a fost chemat de Cosmin Contra la lot împreună cu Andrei Burcă (26 de ani) de la CFR Cluj, după ce Dragoș Grigore și Vlad Chiricheș s-au accidentat la antrenamentele de la națională. Niciunul dinte noii veniți n-a apucat să joace niciun minut în meciul cu Norvegia (1-1, pe Arena Națională).