Evenimentul Zilei > Social > Scandal în online! Spectacolul lui Tudor Gheorghe, Andrei Caramitru și „Mangafaua unor militanți comuniști”
Scandal în online! Spectacolul lui Tudor Gheorghe, Andrei Caramitru și „Mangafaua unor militanți comuniști”

Scandal în online! Spectacolul lui Tudor Gheorghe, Andrei Caramitru și „Mangafaua unor militanți comuniști”

Spectacolul lui Tudor Gheorghe, "Degeaba" a stârnit reacții virulente în mediul online. Daniel Funeriu, Andrei Caramiitru și Vladimir Tismăneanu au atacat ideea spectacolului, dar mulți alții i-au luat apărarea. Citiți reacțiile stârnite de acesta.

Spectacolul cantautorului Tudor Gheorghe a stârnit reacții virulente în mediul online. Unul dintre ei a fost „celebrul” Andrei Caramitru, cunoscut pentru ieșirile sale publice violente la adresa oamenilor publici.

Andrei Caramitru: E mai bine, că faci bani frumoși din spectacolele tale nu?

„Înțeleg ca Tudor Gheorghe – un cântăreț altfel foarte talentat – face propaganda pro-comunism și Ceaușescu. Cică au trecut 30 de ani degeaba.

Stimate domn cu ghitară și mustață, uite cum sta treaba:
– e mai bine acum pentru că avem ce mânca
– e mai bine acum pentru că nu e frig in case și e lumină pe străzi noaptea
– e mai bine acum pentru că putem vizita și lucra în alte țări. Nu mai suntem închiși ermetic aici ca intr-o pușcărie
– e mai bine acum pentru ca suntem liberi sa vorbim și sa votăm. Să protestăm dacă vrem. Să cerem politicienilor să și facă ceva pentru noi.
– e mai bine acum pentru ca putem lucra la firme private și – dacă nu ne convine – putem schimba locul de muncă sau sa începem o afacere. Nu suntem obligați sa lucram toată viața la uzina IMGB de exemplu sau la CAP-ul sătesc
– e mai bine acum pentru ca putem asculta orice muzica, vedea orice film, citi orice carte. Nu doar ce ne dă tătuca ca propagandă.

E mai bine și pentru tine domnule cu mustață și ghitară. Că faci bani frumoși din spectacolele tale nu? Ai un fel de afacere a ta, care merge foarte bine. Și înțeleg ca îți place sa mergi in vacante in străinătate.

Multi ticăloși și ipocriti in țara asta….”, scrie Andrei Caramitru pe Facebook.

Răspunsul dat de Ivona Maris s-a viralizat pe Facebook: Mangafa e fiul militanților comuniști care pozează acum în mare apărător al democrației.

CONTINUAREA ARTICOLULUI IN PAGINA URMATOARE