Evenimentul Zilei > Actualitate > Scandal cât Cizma în fotbalul italian
Scandal cât Cizma în fotbalul italian

Scandal cât Cizma în fotbalul italian

Nu doar la noi se poartă scandalurile legate de arbitraje. În Serie A, prima divizia de fotbal din Italia, a izbucnit astă-seară un conflict de proporții.

Etapa a 30-a din Serie A s-a deschis astă-seară cu meciul dintre Catania și AC Milan. Plecată ca mare favorită, campioana Italiei n-a reușit decât un 1-1 în deplasare. 
Robinho (34), din pasa lui Ibrahimovici, a deschis scorul, dar n-a fost suficient, gazdele egalând prin Spolli (57).
După meci, Massimiliano Allegri, antrenorul milanezilor, a luat foc. „Toți vorbesc de arbitraj, în loc să stea tăcuți! Noi nu protestăm, dar altora nu le mai tace gura! Golul lui Robinho era greu de văzut, dar a fost gol. Apoi, au existat alte două poziții clare de ofsaid. Noi am jucat, în acest an, patru partide echilibrate în care am primit decizii contrare: în această seară, cu Juventus, la Firenze și cu Lazio”, a răbufnit tehnicianul.
Trimiterea lui Allegri este la rivala Juventus, care s-a plâns în ultima perioadă de arbitraje ostile. Juve are ocazia mâine să se apropie la doar două puncte de liderul AC Milan, dacă bate la Napoli. În Cizmă, campionatul primei ligi are 38 de runde.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.