Evenimentul Zilei > Actualitate > Săndoi: „Muamba, un tip robust despre care nu ai bănui că are slăbiciuni fizice”
Săndoi: „Muamba, un tip robust despre care nu ai bănui că are slăbiciuni fizice”

Săndoi: „Muamba, un tip robust despre care nu ai bănui că are slăbiciuni fizice”

Emil Săndoi, antrenorul naționalei de tineret a României și-a amintit că fotbalistul echipei Bolton le-a făcut viață grea elevilor săi în cele trei meciuri jucate de tricolori contra naționalei Albionului.

Fabrice Muamba, jucătorul care se zbate între viață și moarte după ce a sufeirt un atac de cord smbătă, la meciul jucat de ehipa sa Bolton, în deplasare la Tottenham, a evoluat de trei ori împotriva naționalei de tineret a României. În 2007, tricolorii au remizat cu reprezentativa Albionului, într-un meci amical jucat în deplasare, scor 1-1. În 2010, România a întâlnit Anglia într-un meci de baraj, pentru calificarea la Campionatul European (1-2 și 0-0).
Emil Săndoi și-a amintit că Fabrice Muamba era unul dintre oamenii de bază ai insularilor și a pus mari probleme tricolorilor.
„Cred că în acea campanie de calificare jucase în 7 meciuri din 8. Contra noastră a jucat foarte bine și ne-a pus mari probleme, mai ales în jocul-retur. Un fotbalist cu foarte bune calități fizice, un tip robust despre care nu ai bănui că ar avea slăbiciuni fizice. Am rămas și eu surpins când am auzit vestea. Sper să își revină cât mai repede și să se facă bine”, ne-a declarat Săndoi.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: