Samantha Abernathy, una dintre cele mai frumoase jucătoare de poker, vine la 888poker LIVE Bucharest Festival 2021

Samantha Abernathy, una dintre cele mai frumoase jucătoare de poker, vine la 888poker LIVE Bucharest Festival 2021

Capitala României va găzdui în curând un prestigios eveniment de poker live, pentru pasionații de astfel de jocuri de noroc. Este vorba despre turneul de poker live care se va desfășura la Hotelul Intercontinental din București (Bulevardul Nicolae Bălcescu nr. 4) - 888poker LIVE Bucharest Festival 2021, realizat cu sprijinul PokerFest.

Conform unei informații prezentate de portalul specializat cazino365.ro, cel mai probabil participanții la turneu se vor bucura de prezența la mese a uneia dintre cele mai frumoase jucătoare de poker din lume, Samantha Abernathy. Aceste este una din prietenele celebrului Dan Bilzerian, cel supranumit și Regele Instagramului. Bilzerian este un actor armeno-american, om de afaceri, jucător de poker de succes și unul din cei mai cunoscuți influenceri de pe Instagram. Are în prezent peste 32 de milioane de urmăritori, deci este un nume important pentru lumea pokerului online.

Considerat mai degrabă un joc pentru bărbați, pokerul atrage tot mai multe reprezentante ale genului feminin. De altfel, multe femei impresionează la festivalurile de poker nu numai prin frumusețe, ci și prin abilități care le ajută să domine uneori această lume acaparată în trecut de sexul masculin. Nu este prima dată când o vedetă din pokerul internațional vine în România la un turneu de poker. În 2018, Molly Bloom, autoarea cărții „Molly’s Game”, cunoscută pentru partidele de cash organizate cu cele mai mari vedete de la Hollywood, a fost de asemenea în prim-plan la București.

Samantha Abernathy, care are aprox. 100.000 de urmăritori pe Instagram, a câștigat în urmă cu 5 ani un pariu de 10.000 USD cu Dan Bilzerian, când a reușit să parcurgă cu bicicleta distanța dintre Las Vegas și Los Angelos (434 km) în mai puțin de 72 de ore. În 2015, aceasta a debutat cu mare succes în show-ul TV Poker Night in America, jucând la mese cash 25 USD / 50 USD.

Ne puteți urmări și pe Google News

În vârstă de 30 de ani și originară din Atlanta, Georgia, Samantha Abernathy este designer grafic în SUA și devenit una din cele mai talentate și celebre jucătoare de poker la nivel mondial, ceea ce i-a crescut și celebritatea în mediul online. În 2016, a terminat pe poziția a 3-a la Aussie Millions Main Event 2016 (turneu cu buy-in de 10.000 USD), unde a câștigat o sumă impresionantă - 437,543 USD. Pe internet este cunoscută sub numele „SamanthaA”.

După un an de pauză din cauza situației globale speciale, 888poker LIVE București revine în forță pe 16 august 2021 cu Opening Event-ul cu buy-in de 230€ și continuă timp de 7 zile, până la finalul Main Event-ului, pe 22 august, cu buy in de 888 euro /1.050 dolari.

Calificarea la 888poker LIVE Bucharest Festival 2021 se poate face astfel: 22$ pentru un loc la Opening Event la 888poker LIVE Bucharest Festival (3 locuri garantate); 88$ pentru un loc la Main Event la 888poker LIVE Bucharest Festival (2 locuri garantate); online, în camera de poker 888, rulează deja sateliți 888poker LIVE București de la doar 1 cent buy-in.

 

.